Horeca vaatwasmiddel

In de horeca is een groot verloop aan vuile vaat. Een vaatwasser en vaatwasmiddel zijn dan ook veel gebruikte producten. Vaatwasmiddel moet van goede, professionele kwaliteit zijn zodat u kunt rekenen op schone borden, pannen en bestek. Professionele vaatwassers kunnen wel tot 30 wasbeurten per uur verwerken en het vaatwasmiddel moet dan ook passen bij dit systeem van reinigen van uw horecabenodigdheden. HorecaRama biedt u een gevarieerd assortiment vaatwassers én bijbehorende accessoires zoals vaatwasmiddel en glansspoelmiddel. Ook voor speciale producten zoals waterontharder of een doorschuifwasmachine bent u bij ons aan het goede adres.

Horeca vaatwasmiddel

Vaatwasmiddel en glansspoelmiddel

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende vaatwasmiddelen, geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. De hoge concentratie van deze vaatwasmiddelen zorgt voor een optimale vaatwas. U heeft slechts een kleine dosering per wasbeurt nodig zodat u van een flacon vaatwasmiddel van 10 liter lange tijd kunt doen. Een voorbeeld voor universeel gebruik is de Hobart HYLINE HLU-30. Er zijn ook mogelijkheden voor aanschaf van speciale vaatwaszeep geschikt voor het reinigen van glazen, bestek en porseleinen servies. De glansspoelmiddelen van HorecaRama staan garant voor een sneldrogend resultaat, een ultieme glans en een gegarandeerd streeploos resultaat. Kijk in de webshop voor meer informatie per product. U vindt bij HorecaRama ook een uitgebreide keus uit professionele vaatwassers en andere keukenbenodigdheden.

HorecaRama voor uw keukeninrichting

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw keuken. Ook op het gebied van vaatwassers vindt u een geweldige keus: bestekpoleermachines, een speciaal mosselen wasapparaat, een vaatwasser voor gereedschappen of een glansspoelmachine bijvoorbeeld. Wilt u zich oriënteren in het gehele assortiment? Bekijk een alles van onze horeca vaatwasser. Ook de bijbehorende accessoires treft u binnen ons ruime assortiment: vaatwaskorven in diverse uitvoeringen, vaatwasmiddel, glansspoelmiddel of een waterontharder. Kijk op de webshop van HorecaRama voor ons assortiment dat bestaat uit duizenden producten van honderden bekende merken. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor informatie en advies of hulp bij uw bestelling.