Menu
EUR

Poleermachines

Poleermachines voor in de horeca

Voor professionele Poleermachines bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! Wij hebben zowel glazen poleermachines als bestek poleermachines in het assortiment. Door het poleren van glazen of bestek krijgen deze het aller mooiste, glanzende resultaat voor een perfecte presentatie op tafel. Het poleren kan ook met de hand worden gedaan, dit is echt een tijdrovende en intensieve taak. Met een professionele poleermachine wordt dit werkje echter een fluitje van een cent! Bekijk onze verschillende soorten poleermachines hier:[SPLIT]

Poleermachines van HorecaRama

Onze poleermachines zijn verdeeld in verschillende categorieën, dit zijn speciale bestek poleermachines en glazen poleermachines. De bestek poleermachines zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met een capaciteit vanaf 2500 tot maar liefst 5000 stuks bestek per uur! De machines die bestek poleren zorgen voor een zeer schoon, droog, vlekvrij en glimmend resultaat wat bijdraagt aan een prachtige uitstraling in het restaurant. De werking van de bestek poleermachine is zeer eenvoudig, het natte bestek wordt met de hand in de poleermachine geplaatst. Door middel van het verwarmen van de machine tot circa 80 graden, het granulaat en de hoge trillingen wordt het bestek als het ware droog gepoetst in slechts enkele seconden. 

De glazen poleermachines werken door middel van roterende borstels waar het glas op geplaatst wordt gecombineerd met het blazen van warme lucht waardoor de glazen in slechts enkele seconden droog en kristalhelder zijn. Het grote voordeel van de glazen poleermachine is de tijdwinst en het verkleinen van de kans op breuken van het glas ten opzichte van handmatig poleren.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!