Vrieskast met dichte deur

Zeer populair en nagenoeg onmisbaar voor iedere horecagelegenheid zijn de professionele horeca vrieskasten met een gesloten deur. Deze kasten zijn perfect voor het invriezen en bewaren van producten. Onze vrieskasten met dichte deur zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn compacte modellen met ongeveer 120 liter inhoud, tot modellen van 850 tot 900 liter inhoud!

Vrieskast met dichte deur

Professionele vrieskasten met dichte deur voor de horeca

Op deze pagina ziet u ons assortiment professionele vrieskasten met dichte deur. Deze vrieskasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten en afmetingen. De prijzen van de vrieskasten zijn erg verschillend. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de gebruikte materialen, zo hebben de RVS vrieskasten over het algemeen een hogere aanschafwaarde dan de wit stalen varianten. Daarnaast is ook de koeltechniek een belangrijk onderdeel. Vaak zijn de vrieskasten met een statische koeling wat voordeliger en worden veel gebruikt voor opslag, waarbij de kast hooguit een paar keer per dag geopend wordt. De vriezers die beter geschikt zijn voor intensief gebruik zijn vaak de geforceerde horeca vrieskasten. Bij deze kasten wordt koude lucht door een externe verdamper en een ventilator door de te koelen ruimte geblazen. Hierdoor is de verdeling van de temperatuur beter en bovendien sneller. Als u meer informatie nodig heeft over deze koeltechnieken verwijzen wij u graag door naar ons blog over statische, geventileerde en geforceerde koelingen.

Vrieskasten met één deur van HorecaRama

De vrieskasten met een gesloten deur worden vaak gebruikt voor opslag in bijvoorbeeld de keuken. Komt de vrieskast op een plek waar uw gasten de kast kunnen zien en wenst u de inhoud van de kast te presenteren? Wellicht kunt u dan kiezen voor een horeca vrieskast met een glazen deur! Naast deze vrieskasten zijn er ook diverse andere modellen vriezers zoals tafelmodellen of varianten met meerdere deuren. U bekijkt hier al deze horeca vrieskasten.