IJsknijper

Wilt u bolletjes ijs serveren in een ijshoorntje of in een ijscoupe dan heeft u bij HorecaRama een ruime keus uit ijsknijpers. De ijsknijpers zijn verschillend in grootte van de diameter, u kunt dus kleine, middelgrote of grote bollen ijs maken met de ijsknijpers. Door met de ijsknijper over het ijs in de ijsschepperbak te bewegen rolt u een massa ijs in de knijper waarna u deze in een ijscoupe of ijshoorn kunt deponeren. Kijk naar het grote aanbod ijsknijpers en andere ijs producten voor uw professionele keuken.

IJsknijper

De ijsknijpers van HorecaRama

Het aanbod aan ijsknijpers is bij HorecaRama bijzonder groot. De functie van de knijper maakt dat u de bol eenvoudig los kunt “knijpen” waardoor het bolletje ijs gemakkelijk loslaat. Er zijn bij HorecaRama ook ijsknijpers verkrijgbaar zonder dit knijpsysteem. Kies uit verschillende uitvoeringen en vormgeving: wilt u ronde bolletjes ijs maken, of ovale, of maakt u uw ijscoupes op met bolletjes van verschillende vorm of grootte? De ijsknijpers zijn gemaakt van roestvrijstaal of zijn verchroomd. Kies voor een ijknijper die helemaal van roestvrijstaal is gemaakt of voor een ijsknijper met kunststof handgreep.

De maat van de bolletjes ijs uit de ijsknijper

Het grootste onderscheid tussen de verschillende ijsknijpers van HorecaRama bestaat uit de afmeting van de bolletjes die u kunt produceren. De grootte van de bolletjes kan erg verschillen. Zo kunt u kiezen voor een ijsknijper die minibolletjes maakt van 30 of 35mm. Een dergelijke ijsknijper kunt u ook gebruiken voor het maken van boterbolletjes. Andere maten zijn 40mm, 56 of 59mm oplopend tot maximaal 67mm voor het maken van grote ijsbollen. Welke maat ijsknijper u ook zoekt, HorecaRama heeft het.

IJsknijpers en andere ijs benodigdheden

Ga voor al uw benodigdheden zoals een ijsknijper voor het maken en serveren van ijs naar HorecaRama: ijsschepperbakken, een sorbietere voor het maken van sorbetijs, ijsblokjesmachine, ijsblokjesemmer en natuurlijk uw ijsknijper.