Trechter

Wilt u geen geknoei in de keuken, kies dan voor horeca trechters, geschikt voor het overgieten van vloeistoffen of bijvoorbeeld suiker. Indien u een trechter gebruikt voor het bijvullen van bijvoorbeeld flessen dan kunt u nauwkeuriger doseren en zult minder snel uw werkblad vies maken. Er zijn verschillende horeca trechters verkrijgbaar bij HorecaRama, gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof en voor verschillende toepassingen in uw professionele horeca keuken. Er zijn ook handige standaards verkrijgbaar voor uw horeca trechter.

Trechter

De verschillende horeca trechters

Bij HorecaRama vindt u bijvoorbeeld de horeca trechter van roestvrijstaal, een mooi uitgevoerde horeca trechter voorzien van handgreep en beschikbaar met diameters van 10, 12 en 14cm. Een los zeefje speciaal voor deze horeca trechter is los verkrijgbaar. U vindt daarnaast een groot assortiment horeca trechters van kunststof, wit van kleur en met veel verschillende diameters variërend van 8 tot 42cm. U kunt bij HorecaRama dus ook terecht voor aanschaf van een grote horeca trechter.

Horeca trechters: een suikergiet trechter

Voor het overgieten van suiker vindt u bij HorecaRama verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor de trechter gemaakt van roestvrijstaal, voorzien van twee uitloopdoseringen en van een handige standaard waarin u de trechter zet. Een andere mogelijkheid is een suikergiettrechter, eveneens van roestvrijstaal en met instelbare uitloopdosering. Deze uitvoering heeft een handgreep van kunststof en wordt geleverd inclusief standaard. U vindt voor de aanschaf van uw horeca trechter nog meer suikergiettrechters bij HorecaRama, ook geschikt voor het gieten van chocoladesaus, voor het bereiden van overheerlijke cakes en het versieren van taarten.

Horeca trechters en ander keukengerei

U kunt met de producten van HorecaRama uw horecaonderneming volledig inrichten en er is een groot assortiment voorhanden voor uw keuken. Horeca trechters, bakspetels, schuimspanen, maatbekers en nog veel meer. Wat u ook zoekt, van horeca trechter tot horeca zeef, u vindt het bij HorecaRama.