Woktafel

Een woktafel is niet weg te denken uit de Aziatische keuken. HorecaRama biedt verschillende uitvoeringen woktafels, gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een uitgediept kookblad. Wokken is bakken op hoge temperaturen en de woktafels van HorecaRama zijn bij uitstek geschikt voor de professionele keuken.

Woktafel

Woktafel voor de kleinere keuken

Voor de kleine professionele keuken heeft HorecaRama drie modellen beschikbaar: één, twee of drie pits woktafel. De pitten staan in een uitgediept kookblad en het uitgediepte blad kan worden gevuld met water. Het water dient ter verkoeling in verband met de hoge temperaturen waarmee wordt gewokt. Het afvoergat dat zich aan de zijkant van de woktafel bevindt zorgt er voor dat het watergordijn niet kan overlopen. Aan de onderzijde van de woktafel bevindt zich een opvanglade en aan de voorzijde de bedieningsklep. Een professionele woktafel vindt u bij HorecaRama.

Woktafel voor de grotere keuken

Ook voor de grotere woktafel gaat u naar HorecaRama. Er zijn drie uitvoeringen grotere woktafel beschikbaar: drie, vijf of zeven pits woktafels. De kleine pit achteraan op de woktafel is geschikt voor het plaatsen van een kookpan zodat u bepaalde ingrediënten eerst kort kunt koken alvorens deze te wokken. Uiteraard beschikt ook deze woktafel over een uitgediept kookblad waarin water voor verkoeling zorgt. Extra bij de grote woktafel: opvangbakken onder de woktafel en aan de zijkant afvoer met verwijderbare filter en deksel.

Woktafel nodig? Ga naar HorecaRama

In de webshop van HorecaRama vindt u naast onze woktafels alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming. Wij leveren verschillende producten voor de Aziatische keuken zoals een woktafel, wokmachine, een rijstkoker of teppanyaki grill. Kijk eens rond op onze website en laat u inspireren of maak direct uw keuze uit onze verschillende modellen woktafels.