Fruitschaal

Fruit mag worden gezien, verse sinaasappels, appels, bananen, om zo te eten, te persen of door de yoghurt te doen. Met een fruitmand of fruitschalen staat uw fruit mooi zichtbaar en aantrekkelijk uitgestald op een buffet, op de toonbank of in uw restaurant. Fruitschalen zijn bij HorecaRama beschikbaar in verschillende uitvoeringen; een verchroomde fruitmand bijvoorbeeld voor het aantrekkelijk uitstallen van citrusvruchten. Een andere manier om vruchten of hapjes leuk te presenteren zijn de houten serveerplanken. Deze zijn tegenwoordig enorm populair en zijn in vele horecagelegenheden te zien. Binnen het overzicht van catering spullen bij HorecaRama kunt u rustig en overzichtelijk rondkijken om inspiratie op te doen voor uw horecagelegenheid!

Fruitschaal

Het aanbod aan fruitschalen van HorecaRama

Elk restaurant of cateringbedrijf heeft zo zijn eigen stijl. Modern of juist klassiek? Voor elke stijl is er een geschikte fruitschalen te vinden bij HorecaRama. Een ovalen fruitmand van rietwerk bijvoorbeeld. Deze fruitschaal past goed bij een buffet of lunch, zeker in combinatie met de broodmanden van rietwerk van HorecaRama. Of kies voor de speciale sinaasappelhouder van verchroomd draad. Deze fruitschaal heeft een uitneembare schaal en is 53cm hoog. De sinaasappel worden aan de bovenzijde aangevuld en aan de onderzijde uitgenomen. Overigens is deze fruitschaal ook geschikt voor ander fruit dat rond is zoals appels en perziken.

Fruitschaal van roestvrijstaal

Bij HorecaRama zijn verschillende modellen fruitschalen verkrijgbaar van roestvrijstaal en verchroomd draad. De fruitschalen zijn geschikt voor verschillende soorten fruit en worden geleverd met een uitneembare schaal. Een mooie aanwinst voor uw buffet! Ook een hoge fruitmand van roestvrijstaal of een hoge, van boven uitlopende fruitmand zijn verkrijgbaar bij HorecaRama.

Fruitschalen, broodmanden en andere cateringbenodigdheden

Voor het vervoeren van uw maaltijden of het opmaken van een mooi buffet met fruitschaal, vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. HorecaRama is dé horecaspecialist met een groot assortiment producten speciaal afgestemd op catering en een ruim aanbod aan cateringbenodigdheden. Zo vindt u onder meer broodmanden in verschillende soorten en maten, fruitschalen van riet of van roestvrijstaal, serveerwagens en cateringboxen voor het vers en koel vervoeren van al uw producten.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur