RVS trolleys / afvalbakken

Op deze pagina ziet u verschillende RVS trolleys, serveerwagens en afvalbakken. Bent u op zoek naar iets speciaals of heeft u bepaalde wensen op het gebied van RVS? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RVS trolleys / afvalbakken

RVS transport- en serveerwagens

Onze RVS transport- en serveerwagens kunnen voor zeer diverse doeleinden worden gebruikt. Wij hebben onder andere een transportwagen met geleiders voor het plaatsen van 1/1 of 2/1 Gastronormbakken. Ook zijn er RVS transportwagens met schuifdeuren. De ruimte in deze wagen kan volledig gesloten worden zodat uw gasten de inhoud niet kunnen zien. Daarnaast hebben wij ook speciale transportwagens waar 50x50cm vaatwaskorven opgeplaatst kunnen worden. Op deze manier verplaatst u eenvoudig grote hoeveelheden vaatwaskorven tegelijk. 

RVS afvalbakken

De rvs afvalbakken uit onze RVS fabriek zijn volledig gelast en daarom erg stevig. De bakken zijn voorzien van een deksel met handvat en aan de zijkanten zijn ook handvatten bevestigd zodat de afvalbak eenvoudig opgetild en geleegd kan worden. Er is een verrijdbare afvalbak beschikbaar, deze is zeer eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen.

Bent u op zoek naar andere rvs producten zoals werktafels of kasten? Neem dan eens een kijkje op de overzichtspagina van onze RVS fabriek.