Horeca servetten

Bij de afdeling disposables voor catering en horeca vindt u een ruime keuze uit servetten. In de horeca en catering worden servetten heel veel gebruikt zodat u altijd over een flinke voorraad servetten dient te beschikken. Bij HorecaRama vindt u veel verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van servetten, in heel veel verschillende kleuren. Bij de afdeling catering disposables vindt u nog veel meer artikelen die speciaal zijn afgestemd op gebruik in de catering en andere horecaondernemingen.

Horeca servetten

De horeca servetten van HorecaRama

Eenvoudige horeca papieren servetten in unikleur of luxe ogende servetten, u vindt het allemaal bij HorecaRama, uw horecaspecialist. U kunt ook kiezen voor een milieuvriendelijke versie van recycled papier. Naast een grote variatie in kleuren van de horeca servetten is ook de grootte en de geleverde hoeveelheid verschillend. Kies bijvoorbeeld voor rode papieren servetten met een afmeting van 33x33cm, geleverd per 1500 stuks. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld chique zwarte horeca servetten met een afmeting van 48x48cm, geleverd per 240 stuks.

Accessoires voor horeca servetten

Ook voor de benodigde accessoires voor horeca servetten gaat u naar de afdeling disposables catering van HorecaRama. U heeft verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een dispenser voor horeca servetten met een capaciteit tot wel 6000 servetten. Ook voor de benodigde navullingen van horeca servetten vindt u verschillende mogelijkheden in het assortiment van HorecaRama.

Servetten en andere horeca benodigdheden

Naast servetten heeft u voor uw cateringbedrijf of horeca onderneming nog tal van andere artikelen nodig, die u allemaal kunt vinden in het grote assortiment van HorecaRama. Koffiebekers, placemats en tafelkleden maar ook veel wegwerpartikelen voor gebruik in de horeca en catering. Voor het bewaren van voedsel kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment voedseletiketten en ook voor verpakkingen en cateringboxen gaat u naar HorecaRama. Horeca servetten nodig? Ga naar HorecaRama.