Kinderkleurplaten

Kinderen zijn altijd beweeglijk en willen bezig zijn. Tijdens een diner is het lange stil zitten dan ook voor kinderen niet fijn en voor ouders kan een druk kind storend zijn. Ook voor andere gasten kan een kind dat overlast geeft onprettig zijn. Bij HorecaRama kunt u dan ook kiezen uit verschillende kinderkleurplaten die kinderen kunnen inkleuren terwijl zij wachten op het eten. Een horeca kinderkleurplaat kan zorgen voor rust in uw restaurant en zowel ouders als kinderen zullen blij zijn met deze afleiding.

Kinderkleurplaten

De kinderkleurplaten van HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit een leuke horeca placemat voor kinderen die meteen ook een kinderkleurplaat is. Een ideale oplossing voor elke horeca onderneming. Het kind kan voor, tijdens en na het eten naar hartenlust kleuren, zelfs als het eten is opgediend. Een andere mogelijkheid is een klein kleurboek, bestaande uit 8 pagina’s met leuke afbeeldingen om in te kleuren. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar van deze kinderkleurplaten boekjes voor de horeca.

Kinderkleurplaat en andere kinder horeca benodigdheden

HorecaRama weet dat u het alle gasten naar de zin wilt maken, ook de kinderen. Tevreden kinderen geven ook tevreden ouders. Kinderen eten zelf met het leuke horeca kinderbestek van HorecaRama, spelen een spelletje met de kaarten van HorecaRama, zitten rustig te kleuren met de horeca kinderkleurplaten of de placemat kinderkleurplaat. Kijk voor alle kinderkleurplaten en andere horeca speelmogelijkheden naar het assortiment van HorecaRama.

Kindermeubilair en kinderaccessoires

Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor een horeca kinderstoel in allerlei verschillende uitvoeringen. Jongere kinderen zitten veilig en rustig in deze kinderstoel, al dan niet met het apart verkrijgbare tafelblad. Kinderkleurplaten maar ook verschoonmogelijkheden met een baby commode die u eenvoudig bevestigt in het toilet koopt u bij HorecaRama. En wat dacht u van een horeca kinderkleurplaat in de vorm van een puzzel? De kinderen kunnen na het puzzelen deze horeca kinderkleurplaat inkleuren.