Tafelmodel vrieskast

De tafelmodel vrieskasten zijn de ideale oplossing voor het creëren van vriesopslag in een kleine of volle ruimte. Daarnaast zijn de meeste kleine vrieskasten energiezuinig en bijvoorbeeld onder een werktafel of counter te plaatsen. Onze tafelmodel vrieskasten zijn verkrijgbaar in wit staal variant of in een wat sterkere RVS versie en met een glazen- of een gesloten deur.

Tafelmodel vrieskast

Verschillende soorten tafelmodel vrieskasten

Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor professionele tafelmodel vrieskasten. Wij hebben verschillende soorten met bijvoorbeeld een glazen deur, gesloten deur of lades. Onze kleinste vrieskasten hebben een inhoud van rond de 30 liter. De grootste opzetmodellen hebben een inhoud van circa 150 liter. Een van de meest verkochte tafelmodel vrieskasten is de Tafelmodel Vriezer RVS. Dit model is voorzien van afsluitbare en bovendien zelfsluitende deur. Bovendien is dit model ook verkrijgbaar in een wit stalen uitvoering. 

Vrieskasten met glazen deur

Op deze pagina ziet u ook een aantal tafelmodel vrieskasten met een glazen deur. Dit worden ook wel display vrieskasten genoemd. Bent u op zoek naar een grote vriezer met glazen deur? Bekijk dan hier al onze horeca vrieskasten met enkele glazen deur en hier de horeca vrieskasten met dubbele glazen deur
Ziet u bij bepaalde vrieskasten de tekst 'Side-by-side' staan? Dan is dit model ook verkrijgbaar als koelkast. Hierdoor kunt u koel- en vrieskasten met hetzelfde uiterlijk bij elkaar of naast elkaar plaatsen.

Horeca vrieskasten met gesloten deur

Naast een paar tafelmodel vrieskasten met glazen deur, ziet u op deze pagina voornamelijk tafelmodel vriezers met een gesloten deur. Over het algemeen zijn de vrieskasten met een gesloten deur energiezuiniger dan de modellen met een glazen deur. De glazen deur modellen worden vaak gebruikt in een winkelomgeving of in een andere ruimte waar uw gasten of klanten aanwezig zijn en u de bevroren producten wenst te presenteren. Naast de tafelmodel vrieskasten op deze pagina kunt u hier alle Horeca vrieskasten uit ons assortiment bekijken.