Insectenlamp

In de keuken van hotel en restaurant is hygiëne een belangrijke zaak, en ook in de andere vertrekken zoals het restaurantdeel waar de gasten zitten wilt u geen insecten op gerechten in verband met de hygiëne. Voor vliegen en andere vliegende insecten heeft HorecaRama verschillende insectenlampen in het assortiment. De insectenlampen werken op elektra of met behulp van een lamp en ventilator. U vindt ook verschillende insectendoders die met een kleefvanger werken.

Insectenlamp

Elektrische insectenlampen

De keuze van een insectenlamp zal afhangen van de grootte van de ruimte die u insectenvrij wilt houden. Bij HorecaRama vindt u daarom meerdere uitvoeringen van de insectenlampen variërend in grootte: insectenlampen die 160m² tot 1000 m² insectenvrij houden. De insectenlamp is gemaakt van een sterk soort kunststof welke geschikt is als behuizing van de onder spanning staande delen. In de behuizing bevindt zich een gekleurde lamp waarop vliegen en andere insecten af komen waarna zij door de onder spanning staande delen worden verdelgd. Deze insectenlampen voldoende aan de strenge Europese regelgevingen. Losse lampen van de elektrische insectenlampen zijn eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama.

Insecten kleefvangers in plaats van insectenlampen

Ook voor de insecten kleefvangers vindt u bij HorecaRama een ruime keus. Kleefvangers van kunststof of van roestvrijstaal, in verschillende afmetingen en losse kleefplaten voor deze kleefvangers zijn eveneens verkrijgbaar. U kunt ook terecht voor een design kleefvanger met een mooie uitstraling. De insectenlamp die insecten verdelgt met behulp van een licht en ventilator is gemaakt van kunststof en is voorzien van filter en opvangbak.

Insectenlampen en andere schoonmaakproducten

Uw horeca onderneming wilt u voortdurend goed schoon houden en daarvoor heeft HorecaRama een ruim en gevarieerd assortiment schoonmaakartikelen. Insectenlampen in verschillende uitvoeringen maar ook bezems en borstels, emmers en dweildroogwagens, een baby commode en tal van andere benodigdheden. Ga voor uw insectenlamp naar HorecaRama als u een ruime keus uit professionele horeca artikelen wilt hebben.