Waterontharder

In grote horecaondernemingen staat de vaatwasser vrijwel onafgebroken aan waardoor veel water door de vaatwasser stroomt. Om kalkaanslag te vermijden is het verstandig een waterontharder te gebruiken. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een waterontharder die overigens ook geschikt zijn voor andere apparatuur. Door kalkaanslag te voorkomen heeft uw vaatwasser een langere levensduur en zal de vaat nog meer glimmen. Ook uw handen hebben voordeel bij het gebruik van een waterontharder.

Waterontharder

De keuze uit waterontharders bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama waterontharders aanschaffen voor apparatuur die veel water gebruiken zoals vaatwassers en wasmachines. Speciaal voor ovens met bevochtiger is eveneens een waterontharder te verkrijgen. De waterontharders zijn beschikbaar met verschillende inhoud: 8 liter, 12 of 16 liter en de grootste waterontharder heeft een inhoud van 20 liter. Sluit een waterontharder aan op een professionele kraan en voorkom veel kalkaanslag. Bovendien zorgt u dat uw drinkwater beter smaakt. Voor de waterontharder speciaal voor oven met bevochtiger kunt u ook een navulling aanschaffen.

Waterontharders, vaatwassers

Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment vaatwassers voor gebruik in de professionele horeca keuken. Ook spoeltafels en spoelbakken vindt u bij HorecaRama evenals ovens met bevochtiger. Om uw handen te sparen, uw horeca vaatwasmachine en andere apparaten die veel water verbruiken te sparen en om uw servies te laten glimmen kunt u het beste een waterontharder gebruiken. Kijk bij het assortiment waterontharders van HorecaRama om uw keuze te maken.

Alles voor vaatwassers: vaatwaskorven, ontharders en accessoires

U vindt bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor de verwerking van de grote stroom vuil serviesgoed, pannen en schalen. Vaatwassers, vaatwaskorven in allerlei uitvoeringen, waterontharders en andere benodigde accessoires. De vaatwaskorven zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen speciaal voor borden, bestek, glazen, voetglazen of dienbladen en ook de waterontharder is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en inhoudsmaten. Kijk eens op de website van HorecaRama voor de aanschaf van waterontharder en alle andere benodigdheden voor uw professionele horecakeuken.