Horeca prullenbak

Bent u op zoek naar een passende prullenbak? Dan bent u hier op de juiste pagina. Binnen ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan afvalbakken, prullenbakken en pedaalemmers die geschikt zijn voor de horeca. Dit betekent dat de prullenbakken bij uitstek zijn geschikt voor intensief gebruik.

Horeca prullenbak

Soorten prullenbakken die geschikt zijn voor de horeca

Neemt u eens rustig een kijkje door ons assortiment. U vindt allerlei verschillende soorten prullenbakken qua materiaal en afmetingen. Zo hebben wij volledig roestvrijstalen uitvoeringen, maar ook van kunststof. Wilt u graag een handige prullenbak met tuimeldeksel of werkt u liever met een pedaal? Hier vindt u het allemaal.

Gebruik van prullenbakken

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierin neemt het scheiden van afval een belangrijke rol. Kies daarom verschillende uitvoeringen prullenbakken, per soort afval dat u wilt deponeren. Denk hierbij aan plastic, papier, karton of etensresten. In de horeca heeft u te maken met een wijde variatie aan afval. Daarom bieden we bij Horecarama ook de eco uitvoeringen. De eco prullenbak is voorzien van verschillende kleuren aan de rand, waardoor u afvalscheiding eenvoudig kunt herkennen. Daarnaast zijn deze uitvoeringen ook stapelbaar. Erg handig om ruimte te besparen! Daarnaast vindt u binnen deze categorie ook een grote variatie aan asbakken, enkele modellen zijn ook gecombineerd als asbak en papier prullenbak in een. Wat uw behoefte ook is, op HorecaRama slaagt u.

Horeca prullenbak simpel en snel bestellen

Bij Horecarama leveren we alle prullenbakken direct uit voorraad. Dit betekent dat u mits op werkdagen besteld, vaak uw product de volgende dag al geleverd krijgt. Daarnaast kunt u er op rekenen dat het product van goede kwaliteit is gemaakt. Wij controleren namelijk al onze producten op kwaliteit en functionaliteit voordat we deze toevoegen aan ons assortiment. U heeft hier dus in één oogopslag een overzicht van alle horeca prullenbakken van de beste prijs/kwaliteit verhouding, dat maakt beslissen en kopen wel erg eenvoudig!