Broodmand

Voor het vers bewaren van brood en broodjes worden over het algemeen mandjes van riet gebruikt maar ook de modernere versie in roestvrijstaal ontbreekt niet in het assortiment van HorecaRama. Het aanbod aan broodmanden is bij HorecaRama heel divers: manden van allerlei materialen en in verschillende vormen waaronder ook bijzondere vormen. Er zijn ook broodmanden met overkapping verkrijgbaar.

Broodmand

Groot aanbod broodmanden bij HorecaRama

Een broodmand is geschikt voor bijvoorbeeld een ontbijtbuffet of een lunchbuffet in uw restaurant maar ook voor de catering van een bedrijfskantine. Bij HorecaRama zijn manden van riet, van kunststof en van roestvrijstaal verkrijgbaar. De manden verschillen in grootte: van kleine mandjes voor boterkuipjes en zoetwaren tot grote manden voor broodjes. Broodmanden van polypropyleen vlechtwerk bijvoorbeeld gaan langdurig mee omdat ze minder kwetsbaar zijn dan broodmanden van riet.

Rieten broodmanden vindt u bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen waaronder ook broodmanden voor decoratieve presentatie.

Decoratieve broodmanden

De decoratieve broodmanden van HorecaRama zijn gemaakt van riet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een broodmand in de vorm van een hoorn, een ronde hoge mand speciaal geschikt voor stokbroden of een rietenmand met een vak aan de onderzijde waar de broodjes kunnen worden uitgenomen. Een decoratieve broodmand staat aantrekkelijk bij uw ontbijtbuffet. Daarnaast kunt u kiezen voor tal van kleinere platte of hoge mandjes voor brood.

Accessoires voor broodmanden

Het afdekken van het brood in broodmanden voorkomt uitdroging van het brood en het is ook hygiënischer. U kunt broodjes afdekken met behulp van schone doeken maar ook kiezen voor een deksel. Bij HorecaRama zijn zowel deksels met roltop verkrijgbaar voor ronde als voor brede broodmanden en ook mandenframes voor één of twee broodmanden vindt u bij HorecaRama. Kijk ook eens naar de andere cateringbenodigdheden zoals broodrekken, cateringboxen of regaalwagens.