Gratineerschaal

Heerlijke gerechten uit de oven, gegratineerd met kaas, maakt u in een horeca gratineerschaal. HorecaRama heeft een flink aantal horeca gratineerschalen in het assortiment. Kleine schaaltjes, grote schalen, allemaal geschikt om de heerlijkste gerechten te maken. Er zijn verschillende vormen van de gratineerschaal van eenvoudig model tot speelse modellen die gezien mogen worden. Ga naar HorecaRama als u een horeca gratineerschaal zoekt.

Gratineerschaal

Modellen horeca gratineerschaal

Bij HorecaRama vindt u verschillende horeca gratineerschalen. Kleine gratineerschalen zijn geschikt om bij uw gasten op tafel te zetten. Gegratineerde gerechten kunnen zowel als bijgerecht en als hoofdgerecht worden geserveerd. Gerechten zien er in een ovale horeca gratineerschaal heel aantrekkelijk uit. De grotere horeca gratineerschalen zijn geschikt voor buffetten. Uw gasten kunnen zichzelf bedienen of u bedient uw gasten bij het buffet met behulp van een mooie serveerlepel. Zowel horeca gratineerschalen in verschillende modellen als bijzonder bestek zoals serveerbestek vindt u bij HorecaRama.

Welke gerechten serveert u in een horeca gratineerschaal?

Horeca gratineerschalen zijn geschikt voor tal van gerechten, van voorgerecht tot hoofdgerecht en zelfs voor desserts. Gegratineerde vis of slakken als voorgerecht, aardappelen met een kaaslaagje en ook allerlei groenten kunnen worden gegratineerd. Diverse fruitsoorten en zelfs ijs kunt u bereiden en serveren in een horeca gratineerschaal. Wat u ook wilt gratineren, HorecaRama heeft de geschikte horeca gratineerschaal. Daarnaast vindt u onder servies ook leisteen servies, wat tegenwoordig erg veel wordt gebruikt. Ook de verschillende schalen en kommen van HorecaRama kunnen verrassend praktisch en fraai in gebruik zijn.

Gratineerschalen en ander servies

U kunt bij HorecaRama terecht voor horeca gratineerschalen en nog vele andere horecaproducten zoals presentatie servies. Voorbeelden van het presentatie servies van HorecaRama zijn een amuselepel, een serveerpan met of zonder onderbord of een spiesschaaltje. Kijk ook naar het servies en bestek van HorecaRama, er is een grote keus aan serviesseries en bestekseries van eenvoudig tot luxueuze modellen. Door uw horeca gratineerschalen en ander servies zorgvuldig uit te kiezen kunt u zorgen voor een prima uitstraling van uw horecaonderneming.