Wegwerp borden en bestek

In de catering en horeca wordt regelmatig gebruik gemaakt van wegwerp borden en bestek. Tijdens feesten en barbecues maar ook in de catering is het gebruik van wegwerp borden en bestek bijzonder handig. U vindt bij HorecaRama dan ook een uitgebreid assortiment wegwerpartikelen waaronder borden en bestek maar ook placemats, tafelkleden, koffiebekers en servetten. Naast het assortiment wegwerp borden, bestek en andere wegwerpartikelen vindt u ook allerlei nuttige accessoires en de benodigde wegwerphandschoenen.

Wegwerp borden en bestek

Afdeling wegwerp borden en bestek; borden

De keuze uit wegwerp borden is bij HorecaRama gevarieerd. Kies bijvoorbeeld voor biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke recyclebare borden. Deze borden zijn bestendig tegen kokend water en hete olie. Ook geschikt voor diepvries en magnetron. U kiest bijpassend wegwerp bestek bij dezelfde afdeling. Wegwerpborden gemaakt van EPS zijn bijzonder licht maar iets steviger dan papier en absorberen niet. De keuze uit wegwerp borden, kommen en bestek is bijzonder uitgebreid. U kunt ook kiezen voor premium wegwerp borden die elegant zijn uitgevoerd en voorzien van een antislip achterzijde en verhoogde randen.

Wegwerp bestek kiezen bij uw borden

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen wegwerp bestek en kunt u uw aankopen eenvoudig op elkaar afstemmen. Kies bestek dat past bij uw wegwerp borden al naar gelang de gewenste uitstraling. Eenvoudig plastic wegwerp bestek of wegwerp bestek met iets meer uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor het wegwerp bestek in houten uitvoering of kies voor een mooie uitstraling die past bij premium wegwerp borden: plastic wegwerp bestek in sterkere en zwaardere uitvoering. Deze serie wegwerp bestek heeft meer uitstraling en is fraai vormgegeven.

Wegwerpartikelen: borden, bestek en andere benodigdheden

Wilt u uw buffet, barbecue of catering aankleden met wegwerpartikelen dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Een groot assortiment wegwerp borden, bestek, placemats, tafelkleden, koffiebekers en andere benodigdheden vindt u bij de afdeling catering disposables van HorecaRama. Ook voor accessoires voor uw wegwerp borden en bestek zoals servetdispensers en houders voor wegwerphandschoenen gaat u naar HorecaRama.