Vershoudfolie

Folie zult u dagelijks gebruiken in uw professionele keuken voor het toedekken van voedsel. Voedsel dat niet direct wordt geconsumeerd moet worden afgedekt, of dit nu vers voedsel betreft of al bereide gerechten. Hygiëne is een belangrijk onderdeel van uw keuken en het gebruik van vershoudfolie draagt daar aan bij. Het gebruik van een foliedispenser voorkomt zoekraken van de vershoudfolie, het kapot gaan van de vershoudfolie tijdens het afscheuren en u bespaart dus veel tijd als u een of meerdere foliedispensers aanschaft voor in de keuken.

Vershoudfolie

Ruime keus uit vershoudfolie bij HorecaRama

Vershoudfolie is bij HorecaRama verkrijgbaar in soorten en maten. De breedte van de vershoudfolie bijvoorbeeld: er is keuze uit vershoudfolie van van 30cm breed, maar ook van 45 cm en 60cm breed. U kunt de bijbehorende grootte van de foliedispenser afstemmen op het formaat vershoudfolie dat door u het meest wordt gebruikt. Dit kan vershoudfolie zijn die past bij de grootte van de bewaarbakken die u doorgaans gebruikt. Bij de verschillende foliedispensers worden bij bepaalde modellen vershoudfolie meegeleverd.

Een greep uit het aanbod vershoudfolie

Het aanbod aan vershoudfolie en bijbehorende foliedispenser is bij HorecaRama groot: een stevige foliedispenser in verschillende breedtes (30, 45, 60cm) geschikt voor vershoud folie of magnetronfolie.

Voor aluminiumfolie kiest u voor de dispenser doos inclusief folie, verkrijgbaar in 30, 40 of 50 cm. De meegeleverde aluminiumfolie is kwalitatief sterk.

Of kies voor de dispenser inclusief buisfolie, eveneens verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze folie is bestendig tegen temperaturen van -30 tot +200 graden en daarmee ook geschikt voor in de diepvries en in de oven.

HorecaRama voor vershoudfolie en meer

Net als bij de vershoudfolie zijn allerlei andere accessoires bij keukenapparatuur onontbeerlijk voor een hygiënische en optimale bedrijfsvoering van uw restaurant. Bij HorecaRama vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft. U kunt uw verse ingrediënten en gerechten ook invriezen om ze langer te bewaren. Hiervoor hebben wij diverse koelapparatuur in ons assortiment. Denk aan vriezers, vrieskisten maar ook blast chillers of vriescellen. Voor klein materiaal zoals bewaarbakken voor voedsel, horecathermometers, bakplaten of plaatmessen bent u bij ons op de juiste plek. Kijk daarom eens uitgebreid naar het assortiment van HorecaRama als u op zoek gaat naar vershoudfolie.