Koffie uitklopbak

In iedere horecagelegenheid wordt koffie en thee geschonken en zijn dus verschillende producten nodig op het gebied van koffie en thee. Bij HorecaRama kunt u terecht voor alles op het gebied van koffie en thee: van koffiezetapparaat tot melkkan, een koffiemolen of een koffie uitklopbak. De keuze is bij HorecaRama zeer gevarieerd en met behulp van onze producten zet u niet alleen de heerlijkste koffie maar doet u dit ook op een economische manier. Serveer koffie en thee in de stijl die bij u en uw hotel of restaurant past en kies uit de vele mogelijkheden voor koffiekopjes en bijbehorende lepeltjes, melkkannetjes en suikerpotjes. Kies bij HorecaRama uit verschillende mogelijkheden als u een koffie uitklopbak wilt aanschaffen.

Koffie uitklopbak

Koffie uitklopbak bij HorecaRama

HorecaRama heeft voor alle horeca benodigdheden een gevarieerd aanbod en ook voor de koffie uitklopbak kunt u kiezen uit meerdere opties. Allereerst kunt u terecht voor de aanschaf van een simpele -open- uitklopbak. Een ideaal product voor het snel en hygiënisch afkloppen van koffie. Daarnaast kunt u bij HorecaRama ook kiezen uit een uitgebreid assortiment koffie uitkloplades. Dichte en open modellen, koffie uitklopbakken die verplaatsbaar zijn en grote en kleine exemplaren. Er zijn ook dubbele uitklopbakken verkrijgbaar. Kies onder meer uit verschillende modellen gemaakt van roestvrijstaal of gemaakt van kunststof.

Alles voor koffie en thee

U wilt uw gasten heerlijke koffie voorzetten, vers en in tal van smaken: van espresso tot latte of koffie verkeerd. Kies bij HorecaRama uit espressomachines in verschillende uitvoeringen, een koffiemolen en koffie uitklopbak, koffiemachines en nog veel meer. Wilt u uw gasten echt verwennen serveer dan koffie in voorverwarmde kopjes. Hiervoor kunt u bij HorecaRama een kopjesverwarmer aanschaffen. Kijk op de website voor alle mogelijkheden voor een koffie uitklopbak en andere producten voor koffie en thee.