Gasfornuis

De professionele keuken vraagt om professionele apparatuur zoals een fornuis. Een gasfornuis vindt u bij HorecaRama in vele soorten en maten, in allerlei uitvoeringen. U kunt kiezen voor een gasfornuis, met 4 of 6 pitten en een oven. Er is ruim aanbod aan gasfornuizen, volledig afgestemd op uw wensen, eisen en behoeften. Wat u ook zoekt, HorecaRama heeft het.

Gasfornuis

De gasfornuizen van HorecaRama

Het assortiment gasfornuizen is bijzonder uitgebreid. U vindt 1 pits gasfornuis, 2 pits, 4 pits en 6 pits. Met of zonder oven of in combinatie met een onderkast. Fornuizen op aardgas, op propaangas. Een luxe uitvoering voor uw professionele keuken is bijvoorbeeld de 6 pits gaskooktafel Modular met geëmailleerde morspannen. Dit fornuis heeft koperen branders, een waakvlam en staat op verstelbare poten. Aan de linkerkant van de kooktafel bevindt zich een oven en rechtsonder een opbergkast. De oven beschikt over piëzo elektrische ontsteking, over een waakvlam en een oventhermostaat. Een prachtig apparaat, een aanwinst voor uw professionele keuken.

Bijzondere gasfornuizen

Sommige professionele keukens hebben behoefte aan bijzondere kookapparatuur voor bepaalde gerechten of om te koken op bijzondere plaatsen. Bijvoorbeeld een braderie brander gemaakt van gietijzer. Met dit product bent u snel opgestart op braderieën. Voor dit gasfornuis is ook een aparte grillplaat verkrijgbaar. Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor een industriebrander. Kijk eens naar ons uitgebreide aanbod aan gasfornuizen.

Gasfornuizen en andere apparatuur

In de professionele keuken is behoefte aan allerlei professionele apparaten voor braden, grillen en koken. Naast het uitgebreide assortiment gasfornuizen vindt u bij HorecaRama ook een uitgebreid assortiment elektrische fornuizen, grillplaten, een popcorn machine, staafmixers en alle andere apparatuur voor in de keuken. Ook veel accessoires in het assortiment.