Serveerpan

Met behulp van een serveerpan serveert u de heerlijkste warme gerechten direct aan tafel. Bij HorecaRama vindt u verschillende horeca serveerpannen voor aan tafel voor eenpansgerechten zoals stoofschotels. De horeca serveerpannen zijn beschikbaar als ronde serveerpan met twee handvatten of als steelpan. Kijk naar het uitgebreide assortiment professionele pannen van HorecaRama als u op zoek bent naar een serveerpan of andere professionele pannen.

Serveerpan

De serveerpannen van HorecaRama

Bij de afdeling serveerpannen van HorecaRama vindt u onder meer een serveerpan van smeedijzer. Een horeca serveerpan met een mooie look dus uitermate geschikt voor aan tafel. Geschikt voor gebruik op gas, voorzien van twee handgrepen en beschikbaar in drie maten variërend in diameter van 20cm, 24cm en 28cm. In dezelfde maten is ook een serveerpan in de vorm van een steelpan beschikbaar, eveneens gemaakt van smeedijzer. Deze serveerpan heeft een gebogen steel. Eveneens is verkrijgbaar een houten onderbord waarop u de serveerpan kunt plaatsen. Tezamen vormen de horeca serveerpan en het houten onderbord een aantrekkelijk geheel.

Serveerpannen en ander kookgerei

Bij HorecaRama heeft u een grote keus uit horeca pannen: serveerpannen, horeca kookpannen, koekenpannen en ook speciale pannen zoals grillpannen, vispannen en stoompannen. Welke pan u ook zoekt voor uw horecaonderneming, HorecaRama heeft uw perfecte pan, ook serveerpannen. Stel zelf uw pannenset voor de professionele keuken samen of kies voor een volledige 8-delige pannenset. Voor serveerpannen en andere professionele pannen gaat u naar HorecaRama.

Serveerpannen en accessoires

Als u een serveerpan wilt gebruiken dan kunt u kiezen voor tal van accessoires voor bereiden en serveren. Alles voor uw professionele keuken vindt u bij HorecaRama. Horeca pannen, pannensets maar ook messen en slijpers, pannenlikkers, serveerlepels, serveerwagen en opbergrekken. Ga voor al uw horecabenodigdheden naar HorecaRama, ook voor een ruime keus uit serveerpannen.