Keuken slanghaspel

Een keuken slanghaspel is een aanwinst voor elke horecakeuken. Als u in het bezit bent van een keuken slanghaspel dan brengt u de vaat niet naar de spoelbak maar reinigt u bijvoorbeeld apparatuur zoals een steamer of bakplaat gemakkelijk en eenvoudig op de plaats waar deze zich bevindt. Geen gedoe en gesjouw met ovens, met meubilair of met andere dingen die u wilt reinigen maar kiezen voor ter plekke schoonmaken met behulp van de keuken slanghaspel. Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment en de benodigde accessoires alsmede andere producten op het gebied van reiniging.

Keuken slanghaspel

Keuze uit keuken slanghaspels bij HorecaRama

HorecaRama is dé specialist op het gebied van horecabenodigdheden en biedt ook voor reiniging van de onderdelen van uw horecaonderneming een uitgebreid assortiment producten. Voor het schoonmaken van keukenapparatuur, meubels en allerlei andere zaken biedt een keuken slanghaspel uitkomst. U vindt bij HorecaRama een uitgebreid assortiment: keuken slanghaspels met een lengte van anderhalve meter tot 5, 10 en zelfs tot 20 tot 25 meter. Zo bereikt u moeiteloos elke plaats binnen uw bedrijf. U kunt met lange keuken slanghaspels zelfs buiten komen en zo buitenmeubilair schoonmaken of artikelen van binnen mee naar buiten nemen en daar afspoelen.

Accessoires voor keuken slanghaspels

Naast het gevarieerde aanbod keuken slanghaspels in verschillende maten tot wel 25 meter, vindt u bij HorecaRama ook een aanbod aan accessoires. Denk aan slangoprollers en reinigingspistolen. Een reinigingspistool kan worden aangesloten op de slang zodat u nauwgericht kunt schoonmaken. Verder vindt u verschillende aansluitsets voor de slangoproller en ook voor andere producten zoals een voorspoeldouche of keukenkranen vindt u bij horecagroothandel HorecaRama. Tenslotte kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaakmiddelen en bijvoorbeeld handschoenen, emmers, bezems of een schoonmaakwagen. Of u nu een keuken slanghaspel zoekt of een linnenwagen, een kruimelveger of een voorspoeldouche, u gaat naar HorecaRama.