Horeca keukenapparatuur

Bij HorecaRama vindt u een zeer breed assortiment aan horeca keukenapparatuur. Of het nu gaat om een friteuse, contactgrill, oven, fornuis, of meer! Breed inzetbaar voor bijvoorbeeld cafés, restaurants, hotels, bedrijfskantines, maar ook voor de hobby kok thuis. Veelal is professioneel keukenapparatuur gemaakt van RVS. Dit zorgt ervoor dat het product duurzaam en eenvoudig in schoonmaak is. De categorie aan keukenapparatuur heeft veel verschillende productgroepen. Mocht u iets niet kunnen vinden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice!

Wijde range aan horeca keukenapparatuur bij HorecaRama

In ieder categorie aan producten vindt u een grote keus aan professionele keukenapparatuur. Van een kleine inhoud tot grote inhoud, van elektra tot gas, en van tafelmodellen tot aan staande modellen. Het assortiment staat garant voor goede kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Keuken of bar inrichten met apparatuur van HorecaRama

Bij een professionele horeca onderneming is veel keukenapparatuur nodig, daarnaast ook apparatuur voor bij de bar. Denk bijvoorbeeld aan koelingen voor opslag van dranken, een ijsblokjesmachine, vaatwasser voor glaswerk, en meer! Naast het assortiment aan keukenapparatuur bieden wij ook een zeer compleet assortiment op het gebied klein materiaal, schoonmaak artikelen, en RVS meubels. Bent u geïnteresseerd in andere categorieën met product, bekijk dan eens onze homepagina horeca apparatuur. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies, of heeft u vragen over een bepaald product, wij helpen u bij HorecaRama graag verder. Neem contact op per telefoon, e-mail, of loop gerust eens binnen bij onze showroom te Rotterdam!