Horeca keukenapparatuur

Bij HorecaRama vindt u een zeer breed assortiment aan horeca keukenapparatuur. Of het nu gaat om een friteuse, contactgrill, oven, fornuis, of meer! Breed inzetbaar voor bijvoorbeeld restaurants, hotels, bedrijfskantines, maar ook voor de hobby kok thuis. Veelal is professioneel keukenapparatuur gemaakt van RVS. Dit zorgt ervoor dat het product duurzaam en eenvoudig in schoonmaak is. De categorie aan keukenapparatuur is opgedeeld in veel verschillende product categorieen waardoor u eenvoudig het juiste product kunt vinden dat u zoekt.

Wijde range aan horeca keukenapparatuur bij HorecaRama

In ieder categorie aan producten vindt u een grote keus aan professionele keukenapparatuur. Van een kleine inhoud tot grote inhoud, van elektra tot gas, en van tafelmodellen tot aan staande modellen. Hiermee bieden wij bij HorecaRama een productassortiment aan horeca keukenapparatuur dat voor iedereen toegankelijk is, ongeacht het gewenste budget en kwaliteit!

Keuken of bar inrichten met apparatuur van HorecaRama

Bij een professionele horeca onderneming is veel keukenapparatuur nodig, daarnaast ook apparatuur voor bij de bar. Denk onder andere koelingen, een ijsblokjesmachine, combisteamer, vaatwasser, en meer! Naast het assortiment aan keukenapparatuur bieden wij ook een zeer compleet assortiment aan koelingen, klein materiaal, schoonmaak artikelen, en RVS meubels. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies, of heeft u vragen over een bepaald product, wij helpen u bij HorecaRama graag verder. Neem contact op per telefoon, e-mail, of loop gerust eens binnen bij onze showroom te Rotterdam!

Lees meer