Koelkast met glazen deur

Een glasdeur koelkast laat zien welke producten er zich in de koelkast bevinden. Daarom is een glasdeur koelkast niet alleen handig voor uzelf, maar ook voor uw gasten. U kunt een horeca koelkast met glazen deur opstellen op tal van plaatsen, zodat uw gasten kunnen zien wat u in de aanbieding heeft en zo hun keuze kunnen maken. In sommige gevallen kunnen de gasten zelf het gewenste product uitnemen, tijdens een buffet bijvoorbeeld. Ook voor de horeca keuken kan een display koelkast een uitkomst zijn, omdat u direct de inhoud van de koelkast kunt zien. Hierdoor gaat het werken in de keuken sneller en efficiënter.

Koelkast met glazen deur

 

Het aanschaffen van een glasdeur koelkast

Wilt u een glasdeur koelkast aanschaffen dan heeft u bij HorecaRama een ruime keuze. Grote en kleine koelkasten met glazen deur, presentatie koelkasten met twee deuren of een speciale flessenkoelkast. De koelkasten van HorecaRama zijn verkrijgbaar in verschillende merken met een grote naam, zoals CombiSteel en Bartscher. U kiest uit tal van modellen met verschillende toepassingen en altijd gemaakt van de beste materialen, zodat u zeker bent van kwaliteit en uitstraling!

Display koelkast dubbeldeurs

Bij HorecaRama hebben wij diverse uitvoeringen van de display koelkast in onze uitgebreide collectie. Wij hebben bijvoorbeeld de display koelkast dubbeldeurs van Hendi met een lichtbak, gemaakt van RVS, aluminium en polypropyleen. Daarnaast zijn de deuren voorzien van driedubbele beglazing waardoor de koelkast stevig in zijn schoenen staat. Het is een luxe variant vanwege de mooie LED-verlichting en de temperatuurregelaar middels een digitale display. De glasdeur koelkast heeft een inhoud van maar liefst 750 liter. Naast het assortiment van Hendi, hebben wij ook glasdeur koelkasten in veel andere uitvoeringen.

Glasdeur koelkast in diverse soorten en maten

Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van koeling voor gebruik in de horeca. Horeca koelkasten met een glazen deur, grote presentatiekoelkasten, een minibar voor in de hotelkamer of een koel vries combi. Kijk voor het uitgebreide assortiment horeca koelkasten van HorecaRama, waaronder koelkasten met glazen deur, bij de categorie ‘koelen en vriezen’.

 

Vraag en antwoord over een Koelkast met glazen deur:

 

Wat is het voordeel van een koelkast met glazen deur?

Bij een koelkast met glazen deur worden uw producten aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd aan uw gasten en klanten. Hierdoor zullen zij sneller overgaan tot een aankoop.

Hoe groot is een koelkast met glazen deur?

Onze glasdeur koelkasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Er zijn kleine tafelmodellen met een inhoud van ongeveer 50 liter, maar ook grotere modellen met maar liefst drie glazen deuren en 2000 liter inhoud.

Zijn er ook koelkasten met glazen schuifdeuren?

Ja, in ons assortiment zijn verschillende koelkasten met glazen schuifdeuren te vinden.