Koelkast met glazen deur

Een koelkast met glazen deur laat zien welke producten er zich in de koelkast bevinden. Daarom is een koelkast met glazen deur niet alleen handig voor uzelf, maar ook voor uw gasten. U kunt een koelkast met glazen deur opstellen op tal van plaatsen, zodat uw gasten kunnen zien wat u in de aanbieding heeft en zo hun keuze kunnen maken. In sommige gevallen kunnen de gasten zelf het gewenste product uitnemen, tijdens een buffet bijvoorbeeld. Ook de horeca keuken kan een koelkast met glazen deur een uitkomst zijn. U ziet immers in één oogopslag waar de producten staan die u nodig heeft en kunt deze snel pakken zonder te hoeven zoeken.

Koelkast met glazen deur

Koelkast met glazen deur aanschaffen

Wilt u een koelkast met glazen deur aanschaffen dan heeft u bij HorecaRama een ruime keus. Grote en kleine koelkasten met glazen deur, presentatie koelkasten met twee deuren of een speciale flessenkoelkast. De koelkasten van HorecaRama zijn verkrijgbaar van verschillende bekende merken zoals CombiSteel en Bartscher. U kiest uit tal van modellen met verschillende toepassingen en altijd gemaakt van de beste materialen zodat u zeker bent van kwaliteit en uitstraling.

Enkele voorbeelden koelkast met glazen deur

De kleine flessenkoelkast met glazen deur van Bartscher is uitgerust met binnenverlichting en is voorzien van in hoogte verstelbare voeten. Geschikt voor het presenteren van flessen en flesjes en deze koelkast met glazen deur wordt geleverd inclusief flessenroosters. De grote presentatie koelkast met glazen deuren van het merk Saro is voorzien van een zelfsluitende deur en heeft een inhoud van mijn liefst 1078 liter. Eveneens geleverd met verstelbare roosters. Kijk voor deze en vele andere modellen koelkast met glazen deur naar het assortiment van HorecaRama.

Koelkasten in soorten en maten

Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van koeling voor gebruik in de horeca. Koelkasten met glazen deur, grote presentatiekoelkasten, een minibar voor de hotelkamer of een koel vries combinatie. Kijk voor het uitgebreide assortiment horeca koelkasten van HorecaRama waaronder koelkasten met glazen deur bij de afdeling koelen en vriezen.