Combisteel

Combisteel online kopen

Combisteel Catering Equipment heeft haar hoofdkantoor in Houten en het hoofdmagazijn bevindt zich in Emmeloord. Als importeur en distributeur bedient Combisteel van hieruit heel Europa. Bestellingen kunnen alleen worden geplaatst via offciële dealers, waaronder HorecaRama. Wilt u producten van Combisteel aanschaffen voor uw horeca onderneming dan bent u hier aan het juiste adres. U vindt in de webshop van HorecaRama een groot aanbod aan producten van Combisteel, die bekend staan om hun grote kwaliteit. Bent u op zoek naar een ander model of product van combisteel dat niet online staat? Dan kunt u deze ook bij ons bestellen door contact met ons op te nemen.

Assortiment Combisteel bij HorecaRama

Wilt u uw professionele horeca keuken en andere vertrekken inrichten met professionele apparatuur, kies dan voor de producten van Combisteel. Een uitgebreid assortiment maakt het mogelijk uw hotel en restaurant zeer compleet en professioneel in te richten. Bij HorecaRama vindt u onder meer koelkasten van Combisteel, vrieskasten en friteuses, maar ook koeltoonbanken, een suikerspinmachine of een elektrisch doner gyros mes. Het assortiment artikelen van Combisteel bij HorecaRama bestaat uit bijna 150 items. Kijk eens in de webshop van HorecaRama naar het volledige assortiment van Combisteel.

Combisteel ook voor accessoires

Naast de aanschaf van apparatuur van Combisteel kunt u ook allerlei accessoires van Combisteel aanschaffen. Zo weet u zeker dat uw accessoires passen bij uw apparaten en eveneens van hoogstaande kwaliteit zijn. Zo kiest u bij HorecaRama bijvoorbeeld voor een pasta kookmandje van Combisteel, een temperatuurmeter, bakroosters in verschillende maten of voor wielensets voor onder bijvoorbeeld de koelkast en vrieskast.

Combisteel en andere merken bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit wel 150 merken voor horeca benodigdheden van topkwaliteit. Combisteel biedt een groot assortiment kook apparatuur en andere apparatuur. Ook voor werkkleding en werkschoenen vindt u artikelen van bekende merken. Bestek en bestekseries van topmerken zoals Amefa, kwaliteits brandpasta en tal van andere mogelijkheden. Daarnaast biedt HorecaRama een groot aantal budget artikelen en accessoires zodat u altijd vindt wat u zoekt en past bij uw inrichting en uitgavenpatroon. 

Lees meer
Combisteel