Horeca kaarsen

Licht is een bepalende factor voor de sfeer binnen uw horecaonderneming. Wilt u een romantisch diner verzorgen dan is een mooie kaarsenstandaard een goede optie. Verlichting op tafel, maar ook bij een buffet of lichtjes buiten creëren een bijzondere en gezellige sfeer. Zowel overdag als ’s avonds als het donker is komen horeca kaarsen tot hun recht. Bij HorecaRama vindt u verschillende horeca kaarsen voor uw hotel, restaurant en terras.

Horeca kaarsen

Horeca kaarsen: windlichten

Nu roken in de horeca binnen niet meer is toegestaan, proberen veel horecaondernemingen ook buiten een gezellige sfeer te creëren voor de rokers onder hun gasten. Even tussen de gangen door een sigaretje roken, of een terras buiten waar ook kan worden gegeten. Horeca windlichten zijn dan een uitkomst. Windlichten zijn, in tegenstelling tot kaarsen, bestand tegen windvlagen en zien er net als kaarsen erg gezellig uit. U kiest bij HorecaRama voor windlichten van roestvrijstaal en voorzien van matglas, ook verkrijgbaar op voet. Variërend in hoogte van 15cm of 22cm.

Horeca kaarsen en lichten: kandelaars

Wilt u een intieme sfeer creëren aan uw tafel kies dan voor een horeca kandelaar. Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling horeca kaarsen een ruime keus uit kandelaars. Kies bijvoorbeeld voor de kandelaar verzilverd die beschikbaar is in verschillende uitvoeringen: voor één kaars, of voor drie of vijf kaarsen. Een hele aanwinst voor uw tafel! U kunt ook kiezen voor een kandelaar met een vernikkelde buitenlaag. Deze kandelaar is geschikt voor vijf kaarsen en beschikbaar in verschillende afmetingen, variërend in hoogte van 40cm tot 100cm.

Horeca kaarsen en andere decoratie

Niet alleen horeca kaarsen werken sfeer verhogend, ook andere horeca artikelen zoals een menustandaard of vaasje op tafel verhogen de uitstraling van uw tafel. HorecaRama biedt tal van horeca artikelen voor uw horecaonderneming die uw bedrijf meer uitstraling geven of functioneel zijn. Denk naast het gebruik van horeca kaarsen bijvoorbeeld aan decoratiegroen, wijnrekken of een scheepsbel.