Dweilemmer

Voor de reiniging van uw vloeren geeft een dweilemmer veel gebruiksgemak. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een dweilemmer voor professioneel reinigen van vloeren en ook andere benodigdheden. U kunt bijvoorbeeld ook terecht voor een mop met emmer, losse emmers en moppen of een dweil met zeepdosering. Ga voor al uw benodigdheden voor vloerreiniging zoals een dweilemmer of mop naar HorecaRama, uw horecaspecialist.

Dweilemmer

Verschillende dweilemmers

De dweilemmer voor professionele vloerreiniging is bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld naar de dweilemmers gemaakt van kunststof, uitgevoerd met mopwringer en voorzien van metalen duwbeugel. De inhoud van de emmer van deze dweilwagen is 30 liter. Een andere mogelijkheid is de dweilemmer in een compacte uitvoering en licht van gewicht. De emmer heeft een inhoud van 25 liter en de dweilemmer beschikt over een droogpers, een steel met mop en een mophouder.

Dweilemmer met twee compartimenten

De dubbele dweilemmer is voorzien van twee aparte emmers, beide met een inhoud van 30 liter. U kunt met behulp van deze dweilemmer onderscheid maken tussen vuil water en schoon water, of de emmers vullen met verschillende reinigingsvloeistoffen. Ook deze dweilemmer wordt geleverd met mopwringer en beschikt over een metalen duwbeugel. Kijk naast het volledige assortiment dweilemmers ook eens bij insectenverdelgers, centerfeed dispensers of keukenschorten voor een complete aankoop van al uw schoonmaakartikelen.

Dweilemmers en andere dweilbenodigdheden

Voor alle schoonmaakbenodigdheden voor uw horeca gelegenheid zoals hotel of restaurant gaat u naar HorecaRama. U heeft keuze uit verschillende dweilemmers maar ook uit een mop met emmer, compleet met vuilrooster en met een emmerinhoud van 10 liter. U kunt ook een emmer los aanschaffen, al dan niet met wielen. Kijk ook eens naar de dweil met zeepdosering. Deze dweil wordt geleverd met twee microvezelmoppen en beschikt over een handig vloeistofreservoir. Ga voor uw dweilemmer en andere schoonmaakbenodigdheden naar HorecaRama.