Dubbeldeurs koelkast horeca

Ook voor Dubbeldeurs koelkasten bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! Op deze pagina ziet u tientallen verschillende modellen professionele dubbeldeurs horeca koelkasten. De kasten zijn verkrijgbaar met dichte deuren of met glazen deuren. Daarnaast zijn er grote dubbeldeurs koelingen met wielen verkrijgbaar om deze eenvoudig te kunnen verplaatsen. De dubbeldeurs koelkasten uit ons assortiment zijn geproduceerd door bekende merken zoals Foster, Polar, Saro en Hendi. Bekijk hier het complete assortiment.

Dubbeldeurs koelkast horeca

Verschillende soorten dubbeldeurs koelkasten voor de horeca

Door het grote aanbod kan het soms lastig zijn de juiste dubbeldeurs koelkast voor een bepaalde locatie te kiezen. Hier kunnen wij u natuurlijk bij helpen! Komt de koelkast in het zicht van uw gasten te staan en wilt u uw gekoelde producten op aantrekkelijke wijze presenteren? Kies in dat geval voor een dubbeldeurs horeca koelkast met glazen deuren! Deze zijn goed verlicht zodat de producten in de koelkast goed zichtbaar zijn. Wanneer de koelkast bijvoorbeeld in de keuken komt te staan is het wellicht beter om een dubbeldeurs koelkast met dichte deur te kiezen, deze zijn vaak iets energiezuiniger en voordeliger om aan te schaffen! 

Daarnaast is ook de manier van koelen een belangrijk punt van aandacht. Wellicht bent u bekend met de verschillende koeltechnieken en zijn termen als een statische of geforceerde koeling niet nieuw voor u. Ook hier kunnen wij natuurlijk bij assisteren. Komt de koelkast in een warme ruimte en zal deze vaak worden geopend? Dan adviseren wij een geforceerde koeling, hierbij wordt koude lucht door middel van de verdamper door de koeling verspreidt. De temperatuur blijft goed behouden, zelf bij het vaak openen van de koelkast. Dient de dubbeldeurs koelkast voornamelijk als opslag en zal deze niet vaak open gaan? Dan kunt u waarschijnlijk prima kiezen voor een statische koeling. Hierbij worden de wanden van de koeling gekoeld, in veel gevallen is er nog een extra ventilator aanwezig om de kou gelijkmatig te verdelen. Gaat u voor energiezuinig en absolute topkwaliteit waar u jarenlang onbezorgd mee kunt werken? Bekijk dan eens de dubbeldeurs koelkasten van Foster!

Dubbeldeurs horeca koelkast met wielen

Dubbeldeurs horeca koelkasten zijn zeer robuust en kunnen daardoor erg zwaar zijn. Als deze op 1 plaats blijven staan in uw keuken is dit geen probleem. Gaat u de koelkast regelmatig verplaatsen? Dan is een dubbeldeurs koelkast met wielen zeer aan te raden! Ook voor schoonmaakdoeleinden kan dit makkelijk zijn. De kast kan even snel van zijn plaats worden gereden om er achter schoon te maken. Er zijn altijd in ieder geval twee wielen voorzien van een rem zodat de kast altijd stabiel op zijn plaats blijft staan. De dubbeldeurs koelkasten met wielen zijn verkrijgbaar met een inhoud van ongeveer 700 liter tot aan zeer grote vierdeurs modellen met maar liefst 2000 liter inhoud!

Koelkasten met dubbelde deur bij HorecaRama

Bent u op zoek naar grote hoeveelheden gekoelde opslagruimte voor uw producten? Ga dan voor een dubbeldeurs koelkast voor de horeca! Deze kasten werken met zeer sterke, in hoogte verstelbare roosters die aardig wat draaggewicht aankunnen. Doordat deze roosters in hoogte verstelbaar zijn kunt u de koeling volledig benutten. Is een horeca koelkast met dubbele deur toch niet helemaal wat u zoekt? Naast het ruime aanbod dubbeldeurs koelkasten hebben wij nog veel andere soorten professionele horeca koelkasten die u kunt bekijken!