Taartstandaard

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor professioneel bakken van taarten. Presenteer uw lekkerste taarten op een taartstandaard naar uw smaak. Het assortiment aan taart benodigdheden bestaat uit benodigdheden voor het bakken en het serveren van taarten maar bijvoorbeeld ook voor cakes. Diverse taartvormen in verschillende vormen en van verschillende materialen en ook een grote keus uit presentatiemateriaal. Taartstandaarden al dan niet draaibaar, met of zonder overkapping.

Taartstandaard

De taartstandaard van HorecaRama

Een grote keus uit taartvormen maakt ook deel uit van het assortiment taarten en taartstandaarden van HorecaRama. Door een taartvorm te gebruiken gemaakt van siliconen laat de taart na het bakken gemakkelijk los uit de vorm. Een ander voordeel van siliconen is het gebruiksgemak: siliconen is bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen zodat u taartvormen in de diepvries, koeling én oven kunt gebruiken. Bij de afdeling taartstandaarden vindt u taartvormen voor vierkante taarten, ronde, savarin, tulband of met geribbelde zijkant.

Taart benodigdheden: de taartstandaard

Voor het opmaken en serveren van taart vindt u bij HorecaRama een ruime keus uit allerlei verschillende taartstandaarden. Een taartstandaard van kunststof met deksel en op voet, taart standaards gemaakt van roestvrijstaal, doorgaans in rond model maar ook rechthoekige taartstandaarden met deksel zijn verkrijgbaar. Een andere mogelijkheid is een taart standaard gemaakt van melamine in zilverkleurige uitvoering. Deze taartstandaard is verkrijgbaar in verschillende maten en vindt u bij afdeling benodigdheden voor taart.

Andere benodigdheden voor taarten

Alle benodigdheden voor het bereiden en serveren van taart vindt u bij HorecaRama. Ook voor de benodigdheden voor het bereiden en serveren van cake en chocolade vindt u bij HorecaRama een ruim aanbod waaronder allerlei bakvormen, slagroom benodigdheden en deegbewerkers.

Het aanbod taartstandaarde heeft ook verschillende taart verdelers en taart messen in het assortiment.