Stapelbakken

In uw horecakeuken heeft u te maken met het bewaren van voedsel. Het kan gaan om vers voedsel dat u wilt gaan bereiden, onderdelen van gerechten zoals voorgegaarde groenten of gesnipperde uien, maar ook om gerechten die al zijn bereid en later moeten worden verwarmd. Allerlei voedsel zoals gekookte eieren, gesneden tomaten of geraspte kaas wilt u bewaren in een voedsel bak. Als u kiest voor stapelbakken dan kunt u economisch omgaan met de beschikbare ruimte. Voedsel stapelbakken zijn zowel een uitkomst in uw opbergkast als in de diepvries of op uw werkblad. HorecaRama heeft een flink assortiment stapelbakken van kunststof.

Stapelbakken

De verschillende stapelbakken van HorecaRama

Stapelbakken zijn zo ontworpen dat u de bakken kunt stapelen, ook zonder het gebruik van een deksel. U vindt bij HorecaRama overigens ook deksels voor uw voedsel stapelbakken. Kies bijvoorbeeld voor de voedsel stapelbak van kunststof, wit van kleur en met een inhoud variërend van 10 liter tot 130 liter. In de grote voedsel stapelbakken van 130 liter bewaart u eenvoudig grote hoeveelheden voedsel. De losse deksel is bij te bestellen voor voedsel stapelbakken van 46 en 72 liter. Kijk naar het assortiment voedsel stapelbakken van HorecaRama om uw keuze te maken.

Voedsel stapelbakken en andere bakken

Naast de stapelbakken vindt u allerlei andere bakken voor het bewaren, vervoeren of afruimen van gerechten of onderdelen daarvan. Speciale vleesbakken, stapelbakken in GN maten of voedseldozen. Bij HorecaRama vindt u alle voedsel bakken waaronder stapelbakken die u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering. De voedselbakken zijn ook bij uitstek geschikt voor vervoer naar bijvoorbeeld een buffet, voor catering doeleinden of voor afhaalgerechten.

Stapelbakken en andere horecabenodigdheden

De professionele keuken vraagt om tal van professionele artikelen zoals voedsel bakken waaronder stapelbakken en bewaardozen. Ook zaken als een opbergrek of opbergkast vindt u bij HorecaRama. De opbergrekken zijn afgestemd op het bewaren van voedsel in stapelbakken, al dan niet in GN maten. Kijk naar het brede assortiment professionele keukenbenodigdheden van HorecaRama waaronder stapelbakken en veel andere bakken voor het bewaren van voedsel.