Beslagkom

Beslagkommen vindt u bij HorecaRama in allerlei uitvoeringen. Een beslagkom met platte bodem of met ronde bodem, al dan niet met een standaard. Een beslagkom met deksel of met handgrepen en gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof of roestvrijstaal. In een beslagkom kunt u deeg maken, slagroom kloppen of stapsgewijs ingrediënten toevoegen en roeren. Een beslagkom is in de professionele keuken onmisbaar. Kijk naar het ruime assortiment beslagkommen bij HorecaRama om uw keuze te maken.

Beslagkom

De beslagkommen van HorecaRama

HorecaRama heeft verschillende beslagkommen in het assortiment. De beslagkom van roestvrijstaal is beschikbaar in veel verschillende maten tot hele grote beslagkommen met een inhoud tot wel 14 liter. De ronde beslagkom staat stevig op een standaard, eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama in verschillende afmetingen. De ronde beslagkom van roestvrijstaal is ook verkrijgbaar met handvatten, ook wel oren genoemd, eveneens in verschillende afmetingen. Ook voor beslagvormen met platte bodem vindt u een flinke keus bij HorecaRama.

Beslagkom met platte bodem

Zoekt u een beslagkom met platte bodem of conische schaal, dan heeft u bij HorecaRama keuze uit verschillende beslagkommen, gemaakt van roestvrijstaal. Ook deze beslagkommen zijn verschillend in grootte, oplopend in grootte met een inhoud van 0,5 liter tot 14 liter. U vindt dus altijd de beslagkom die het beste past bij uw wensen en benodigd gebruik. Eveneens is verkrijgbaar een serie beslagkommen in bicolor, met platte bodem en gemaakt van roestvrijstaal.

Kunststof beslagkommen

Ook het aanbod beslagkommen gemaakt van kunststof is uitgebreid. U vindt bij HorecaRama de standaard beslagkom met schenktuit en antislipvoet, beslagkommen van kunststof met een inhoud van maximaal 13 liter en ook een serie beslagkommen van kunststof die worden geleverd met deksel. Ga voor al uw bakbenodigdheden zoals beslagkommen, chocoladevormen, taartspuiten of bakvormen naar HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de beslagkom

 

Waar gebruik ik een beslagkom voor?

Een beslagkom is niet meer weg te denken uit de professionele horecakeuken. In een beslagkom kunt u slagroom kloppen voor een heerlijk dessert of deeg maken voor verschillende soorten brood. Daarnaast kunt u in een beslagkom op een eenvoudige en snelle manier ingrediënten door elkaar roeren.

Van welk materiaal is een beslagkom gemaakt?

Een beslagkom is meestal gemaakt van het duurzame materiaal roestvrijstaal. Hierdoor heeft uw beslagkom een lange levensduur en kunnen ze goed tegen een stootje. Daarnaast zijn er ook vaak beslagkommen die zijn gemaakt van kunststof. Ook dit materiaal kan goed tegen een stootje en is binnen de kortste keren schoongemaakt.

Welke maten van de beslagkommen zijn er?

De beslagkom is in diverse maten verkrijgbaar bij HorecaRama. Hierbij kunt u denken aan een kleine beslagkom van 2,5 liter of 3,3 liter. Naast deze kleine uitvoeringen zijn er ook grote varianten van de beslagkom met een inhoud van bijvoorbeeld 6, 9 of maar liefst 14 liter. De beslagkom is er in een ronde vorm of bijvoorbeeld met een platte bodem.