Serveerwagen

Bij catering komt veel vervoer van allerlei zaken kijken waarvoor een serveerwagen uitkomst kan bieden. Indien u de catering verzorgt voor een feest of buffet, of regelmatig voor bedrijfskantines, dan dienen allerlei materialen te worden vervoerd, van prullenbak tot voedsel en dranken. HorecaRama heeft een flink assortiment serveerwagens, variërend in grootte en stijl. Indien u zichtbaar voor gasten gerechten wilt vervoeren dan vraagt dit om een andere uitstraling van uw serveerwagen dan wanneer u prullenbakken wilt vervoeren. Een transportwagen kan dan een goede aanvulling of een goed alternatief zijn.

Serveerwagen

Het aanbod serveerwagens van HorecaRama

HorecaRama heeft verschillende serveerwagens in het assortiment, geschikt voor het vervoer van verschillende producten. Serveerwagens die geheel open zijn of geheel of gedeeltelijk gesloten, bijvoorbeeld met behulp van rolluiken. Een serveerwagen met één, twee of drie etages, van kunststof of van roestvrijstaal. Kies bijvoorbeeld voor de serveerwagen gemaakt van roestvrijstaal met twee of drie bladen of juist voor een serveer/afruimwagen van zwaar kunststof, uitgevoerd met een robuust aluminium frame en voorzien van drie bladen. HorecaRama heeft tal van serveerwagens en afruimwagens verschillend in breedte en in aantal bladen tot een maximum van vijf bladen.

Een serveerwagen of afruimwagen

De meeste serveerwagens zijn ook in te zetten als afruimwagen, toch kunt u bij HorecaRama ook voor een speciale afruimwagen terecht. In de afruimwagen is plaats voor afruimbakken en daarnaast is er ruimte voor een prullenbak of andere zaken die u wilt vervoeren. Uiteraard is de afruimbak ook geschikt als serveerwagen, met name voor het serveren van gerechten in bakken.

Accessoires voor uw serveerwagen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw horeca apparatuur en RVS artikelen. Speciaal voor de serveerwagen of afruimwagen vindt u bij HorecaRama verschillende prullenbakken, een steekkar of een transportwagen voor het vervoeren van grotere benodigdheden. Indien u met de serveerwagen ook wilt afruimen maak dan gebruik van de speciale afruimbakken die eveneens los verkrijgbaar zijn. Alles voor uw catering vindt u bij HorecaRama, van serveerwagen tot serveerschalen, opbergrekken, broodmanden of een fruithouder.