Koelvitrine tafelmodel

In een koelvitrine kunt u op elegante wijze uw producten bewaren én laten zien aan uw gasten. Als u kiest voor en koelvitrine tafelmodel dan heeft u bij HorecaRama een uitgebreide keuze. Tafelmodel koelvitrines voor op de toonbank bijvoorbeeld voor het uitstallen van versnaperingen zoals broodjes, gebakjes en snacks. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de koelvitrine tafelmodel, ook grotere modellen en modellen voor het koelen van drankjes. Kijk naar het ruime aanbod van HorecaRama op het gebied van koeling waaronder een gevarieerd assortiment koelvitrines tafelmodel.

Koelvitrine tafelmodel

Verschillende uitvoeringen koelvitrine tafelmodel

Bent u op zoek naar een professioneel uitgevoerde koelvitrine in tafelmodel voor gebruik in de horeca dan bent u bij HorecaRama aan het goede adres. U vindt mooi en stijlvol uitgevoerde modellen, in zwart en wit maar ook in aantrekkelijke kleuren zoals groene of rode koelvitrine. U vindt dus altijd een koelvitrine tafelmodel die past bij uw hotel of restaurant. De kleinere modellen koelvitrine zijn geschikt om op de toonbank te plaatsen en zijn afgestemd op het formaat van GN bakken. Uitgevoerd met klapdeksel, boven verlichting en extra rooster. Er zijn verschillende koelvitrines tafelmodel met vierkante of gebogen ruit. Ook vindt u bij HorecaRama mini koelvitrines in een zeer professionele uitvoering.

Koelvitrine tafelmodel voor dranken

Wilt u drankjes tentoonstellen zodat u impulsaankopen stimuleert, dan vindt u verschillende modellen koelvitrine tafelmodel die speciaal daarvoor geschikt zijn. Deze koelvitrines zijn rondom voorzien van glazen wanden zodat u veel vrijheid heeft in het plaatsen van de vitrine. Uitgevoerd in zwart of wit en voorzien van tussenroosters. Deze koelvitrines tafelmodel zijn verkrijgbaar met een inhoud die varieert van 58 liter tot 68 liter.

Koelvitrines tafelmodel en andere koeling

Voor het koelen van producten en gerechten vindt u bij HorecaRama een groot aanbod koelingsapparatuur. Koelvitrines tafelmodel, modellen die verrijdbaar zijn of extra grote koelvitrines. U kunt ook kiezen uit een groot aanbod koelkasten en vriezers, wandkoeling en gebaksvitrines. Ook voor accessoires op het gebied van koeling gaat u naar HorecaRama, uw horecaspecialist.