Koelwerkbank 2 deuren

Een koelwerkbank met twee deuren klinkt als een vrij duidelijke productomschrijving, echter kunt u op deze pagina zien dat er ontzettend veel verschillende modellen koelwerkbanken met twee deuren verkrijgbaar zijn. Wij hebben onder andere koelwerkbanken met twee deuren, maar ook koelwerkbanken met lades of zelfs een combinatie van een deur en twee of drie lades.

Koelwerkbank 2 deuren

De koelwerkbanken met twee deuren van HorecaRama

Onze tweedeurs koelwerkbanken zijn gefabriceerd door bekende merken die duurzaamheid en energieverbruik hoog in het vaandel hebben. De producten worden continue verbeterd en ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen en optimaal te kunnen presteren in de drukke horeca. Voor iedere horecagelegenheid hebben wij wel een geschikte koelwerkbank met twee deuren beschikbaar. Heeft u liever een koelwerkbank met 1 deur en lades? Ook deze modellen kunt u vinden in deze categorie en zijn geproduceerd door de bekende merken zoals onder andere Polar, Hendi, Saro en Bartscher. 

Naast de overweging of u voor een koelwerkbank met deuren, lades of een combinatie hiervan gaat, kunt u ook nog kiezen voor een normaal RVS werkblad, een RVS werkblad met spatrand of een koelwerkbank met een marmeren blad. Indien de koelwerkbank tegen een wand geplaatst wordt, kiest men vaak voor een koelwerkbank met een spatrand. Deze rand komt dan fraai tegen de muur aan waardoor er niets achter de koelwerkbank kan vallen. Een koelwerkbank met marmeren blad staat vaak in een pizzeria bijvoorbeeld. 

Op deze pagina ziet u ook verschillende soorten lage koelwerkbanken. Deze worden vaak gebruikt wanneer er apparatuur op de koelwerkbank komt te staan. De hoge apparatuur staat door gebruik te maken van een lage koelwerkbank op de ideale werkhoogte. Gaat u bijvoorbeeld snijden of voedsel bereiden op de werkbank, dan is het vaak beter om voor een koelwerkbank op de normale hoogte te kiezen zodat u automatisch de juiste werkhouding aanneemt.

Koelwerkbanken voor de horeca

Een goede koelwerkbank is nagenoeg onmisbaar in iedere horecakeuken. De werkbanken worden gebruikt voor het gekoeld bewaren van uw producten en bieden u tegelijkertijd werkruimte dankzij het RVS of marmeren werkblad. Mocht u over bepaalde modellen koelwerkbanken nog vragen hebben of meer informatie verlangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier ook onze overige koelwerkbanken: