Slush puppy machine

Een slush puppy is een ijsdrank van gemalen ijs. Heerlijk verfrissend en ook zeer geliefd bij kinderen. Door siroop toe te voegen ontstaan verschillende smaken. Een slush puppy machine vermaalt het ijs en draait continue om de siroop met het gemalen ijs te vermengen en op de juiste temperatuur te houden. In een slush puppy machine kunt u slush puppy’s maken van verschillende smaken en met een verschillende kleur. Maak bijvoorbeeld cola slush puppy of slush puppy met fruitsmaken in uw slush puppy machine.

Slush puppy machine

Een slush puppy machine kopen bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van uw professionele slush puppy machine. Door de slush puppy machine op de toonbank te plaatsen, of achter de toonbank maar wel in het zicht, kunnen uw gasten zien dat u verse slush puppy’s heeft. Bij HorecaRama kunt u een slush puppy machine kopen voor één, twee of drie verschillende smaken. Elk compartiment van de slush puppy machine heeft een inhoud van 10 liter.

Slush puppy machines en andere apparatuur

Bij HorecaRama kunt u terecht voor alle benodigde apparatuur voor uw professionele keuken van hotel en restaurant. Een slush puppy machine in verschillende uitvoeringen, een ijsblokjesmachine, milkshake machine of sapcentrifuge. Overweegt u een slush puppy machine aan te schaffen kijk dan eens naar het ruim gesorteerde aanbod apparatuur voor professionele horecaondernemingen van HorecaRama waaronder verschillende uitvoeringen van de slush puppy machine.

Slush puppy machine en accessoires

Ook voor alle accessoires die u nodig heeft in de professionele keuken en uw barbenodigdheden gaat u naar HorecaRama. IJscoupes en ijshoornstandaards maar ook een ijscrusher en slush puppy machine vindt u bij HorecaRama. U kunt uw hotel, restaurant, bar en andere vertrekken volledig naar wens inrichten met producten van HorecaRama die u volledig op elkaar kunt afstemmen. Slush puppy machine nodig? Ga naar HorecaRama.