Slush puppy machine

Een slush puppy is een ijsdrank van gemalen ijs. Heerlijk verfrissend en ook zeer geliefd bij kinderen. Door siroop toe te voegen ontstaan verschillende smaken. Een slush puppy machine vermaalt het ijs en draait continue om de siroop met het gemalen ijs te vermengen en op de juiste temperatuur te houden. In een slush puppy machine kunt u slush puppy’s maken van verschillende smaken en met een verschillende kleur. Maak bijvoorbeeld cola slush puppy of slush puppy met fruitsmaken in uw slush puppy machine.

Slush puppy machine

Een slush puppy machine kopen bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van uw professionele slush puppy machine. Door de slush puppy machine op de toonbank te plaatsen, of achter de toonbank maar wel in het zicht, kunnen uw gasten zien dat u verse slush puppy’s heeft. Bij HorecaRama kunt u een slush puppy machine kopen voor één, twee of drie verschillende smaken. Elk compartiment van de slush puppy machine heeft een inhoud van 10 liter.

Slush puppy machines en andere apparatuur

Bij HorecaRama kunt u terecht voor alle benodigde apparatuur voor uw professionele keuken van hotel en restaurant. Een slush puppy machine in verschillende uitvoeringen, een ijsblokjesmachine, milkshake machine of sapcentrifuge. Overweegt u een slush puppy machine aan te schaffen kijk dan eens naar het ruim gesorteerde aanbod apparatuur voor professionele horecaondernemingen van HorecaRama waaronder verschillende uitvoeringen van de slush puppy machine.

Slush puppy machine en accessoires

Ook voor alle accessoires die u nodig heeft in de professionele keuken en uw barbenodigdheden gaat u naar HorecaRama. IJscoupes en ijshoornstandaards maar ook een ijscrusher en slush puppy machine vindt u bij HorecaRama. U kunt uw hotel, restaurant, bar en andere vertrekken volledig naar wens inrichten met producten van HorecaRama die u volledig op elkaar kunt afstemmen. Slush puppy machine nodig? Ga naar HorecaRama. 

 

Vraag en antwoord over de slush puppy machine

 

Waar wordt een slush puppy machine gebruikt?

Een slush puppy machine komt u bijvoorbeeld vaak tegen in een snackbar of in een snoepwinkel. De slush puppy machine heeft dan een plekje op de toonbank of erachter, maar wel goed in het zicht van uw gasten. Zo zien zij meteen dat er een lekkere slush puppy kan worden besteld in verschillende smaken.

Hoe werkt een slush puppy machine?

Een slush puppy machine werkt op een eenvoudige en snelle manier. Binnen de kortste keren heeft u een verfrissende slush puppy geserveerd aan uw gasten. In een slush puppy machine gaat een mengsel van siroop of poeder in combinatie met water. Dit vloeibare mengsel koelt af totdat het een slush puppy wordt.

Welke soorten van de slush puppy machine zijn er?

Er zijn slush puppy machines met bijvoorbeeld 1 keer 10 liter. De machines zijn vaak voorzien van LED verlichting zodat ze meteen goed opvallen. Het materiaal bestaat vaak uit een kuip gemaakt van sterk polycarbonaat en een deksel van ABS kunststof. De machine kan dus goed tegen een stootje. Daarnaast zijn er ook grotere modellen met 2 keer 12 liter of 3 keer 12 liter.