Professionele keukenmachine

Een professionele keukenmachine is een onmisbare hulp voor uw keuken. Kneden, kloppen, mengen, pureren, alles wat u nodig heeft voor de bereiding van de lekkerste gerechten. HorecaRama heeft een ruim aanbod professionele keukenmachines waarbij veelal verschillende handige accessoires worden meegeleverd zoals deeghaken, gardes, kloppers en mengbekers. Soms worden deze meegeleverd, maar soms zijn deze ook los verkrijgbaar. Los bijkopen is vooral handig indien u bijvoorbeeld enkel een deeghaak nodig heeft en geen behoefte aan andere opzetstukken.

Diverse modellen professionele keukenmachines

Het aanbod aan professionele keukenmachines is bij HorecaRama zeer divers. Als voorbeeld nemen we de planetaire mixer van Buffalo. Deze is naast 10L ook verkrijgbaar in 20L of 30L. Dit populaire model wordt veel gebruikt voor het mixen van deegwaren. Ideaal voor brood of patisserie! Standaard wordt naast een deeghaak ook een garde, klopper, en uiteraard de 10L kom meegeleverd.

Wat tegenwoordig ook steeds populairder wordt is de verwarmde professionele keukenmachine. Hiermee maakt u bijvoorbeeld sauzen, crèmes, soepen, of risotto. Dankzij de automatische werking bespaart dit veel tijd en verhoogt dit de efficiëntie binnen de keuken! Een voorbeeld is de thermoblender evolution mix, of de zeer professionele alleskunner: Robot Coupe Robot Cook!

HorecaRama voor uw professionele keukenmachine en andere apparatuur

Bij HorecaRama kunt u naast de aanschaf van uw professionele keukenmachine terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming. Verschillende keukenapparatuur voor een totaalplaatje!

Mogelijk ook interessant:

  1. Koelwerkbanken
  2. Horeca ovens
  3. Koelvitrines
  4. Warmhoudvitrines
  5. Horeca pannen
  6. Horeca vrieskasten
  7. Horeca bestek
  8. Combisteamers
  9. Spoeltafelbladen
  10. Overige horeca apparatuur
Lees meer
Professionele keukenmachine