Professionele keukenmachine

Een professionele keukenmachine is een onmisbare hulp voor uw keuken. Kneden, kloppen, mengen, pureren, alles wat u nodig heeft voor de bereiding van de lekkerste gerechten. HorecaRama heeft een ruim aanbod professionele keukenmachines waarbij veelal verschillende handige accessoires worden meegeleverd zoals deeghaken, gardes, kloppers en mengbekers. Indien u een professionele keukenmachine met inductieplaat aanschaft dan kunt u ook warme gerechten zoals soepen en sauzen maken met behulp van uw professionele keukenmachine. Daarnast vindt u hier ook een lavasteen grill, krokettenmakers en nog veel meer voor een complete one stop shop voor al uw producten.

Een professionele keukenmachine voor koude gerechten

Het aanbod aan professionele keukenmachines is bij HorecaRama zeer divers. Als voorbeeld nemen we de Chef Classic, een keukenmachine met een zeer krachtige motor. Deze professionele keukenmachine wordt geleverd met een K-arm (voor normale meng activiteiten), een garde voor het lichte en luchtige werk en speciale deeghaken. Omdat er vier aansluitpunten zijn is het wisselen van de hulpstukken zeer eenvoudig. Verder worden meegeleverd een kunststof mengbeker en een roestvrijstalen mengkom. Extra Hulpstukken zijn ook los verkrijgbaar. Neem voor meer professionele keukenmachines, een watergrill of voedsel dispenser rustig een kijkje in de webshop.

Een professionele keukenmachine voor warme gerechten

Wilt u niet alleen koude maar ook warme gerechten kunnen maken met behulp van uw professionele keukenmachine dan is de Cooking Chef Major iets voor u. Naast alle werkzaamheden voor koude gerechten kunt u met behulp van deze professionele keukenmachine ook warme gerechten maken: soepen, sauzen, risotto of boeuf bourguignon bijvoorbeeld. Zeer uitgebreide professionele keukenmachine met inductieplaat werken. Meegeleverd worden onder andere: garde, deeghaak, K-arm, kom en kunststof deksel met vulgat. Kijk ook eens naar de andere modellen professionele keukenmachine voor warme gerechten om tot de beste keus te komen.

HorecaRama voor uw professionele keukenmachine en andere apparatuur

Bij HorecaRama kunt u naast de aanschaf van uw professionele keukenmachine terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming. Verschillende apparaten voor koken, braden en grillen, allerlei accessoires zoals een keukenrolhouder of extra hulpstukken voor uw professionele keukenmachine.

Lees meer