Schenktuitjes

Voor het uitschenken van dranken aan de bar of aan tafel is het handig gebruik te maken van schenktuitjes. Door een schenktuitje te gebruiken voorkomt u knoeien en het is hygiënischer. Bij HorecaRama, de horecaspecialist, zijn diverse schenktuitjes te bestellen via de webshop. Winkelen in de webshop van HorecaRama is gemakkelijk en u vindt een breed scala aan horecaproducten waaronder alles voor de bar van uw restaurant of hotel. Kijk onder het kopje drankbenodigdheden als u schenktuitjes wilt bestellen of ideeën wilt opdoen voor uw bedrijf. Er is een enorme keuze aan barbenodigdheden en drankbenodigdheden.

Schenktuitjes

Verschillende soorten schenktuitjes

Schenktuitjes worden gemaakt van verschillende materialen. Bij HorecaRama vindt u schenktuitjes van kunststof, van gekleurd plastic en in veel verschillende kleuren. Door schenktuitjes van verschillende kleuren te gebruiken kunt u gemakkelijk de flessen onderscheiden, en snel de juiste fles pakken. De schenktuit is verschillend in lengte; u kunt schenktuitjes met een lange schenkkurk kopen maar ook met een korte schenkkurk, net wat uw voorkeur heeft.

Flesjes en schenktuitjes

Bij HorecaRama zijn ook flesjes met schenktuitjes verkrijgbaar en wel van 1,2 Liter of van 2.1 liter. De flesjes zijn van doorzichtig polypropyleen gemaakt en er worden schenktuitjes in verschillende kleuren meegeleverd. Zoekt u naar bepaalde horecaproducten voor uw bar, café, hotel of restaurant kijk dan eens rond op de website van HorecaRama, u zult versteld staan over het grote en gevarieerde aanbod aan allerhande horecabenodigdheden zoals het grote aanbod aan schenktuitjes en andere drankbenodigdheden.

Een wijnkoeler, fles afsluiter en schenktuitjes

Onder de barbenodigdheden en drankbenodigdheden vallen allerlei verschillende producten. Behalve schenktuitjes heeft u dienbladen nodig, een champagne afsluiter, een cocktail shaker maar ook een tapbier afstrijker, stampertjes en een wijnkoeler. Voor al deze zaken en ook grotere barbenodigdheden en bar apparatuur zoals een professionele blender of drankdispenser gaat u naar HorecaRama.