Koffiebekers

Koffie is een drank die door veel mensen wordt gedronken, de hele dag door. Voor het serveren van meeneem koffie kunt u bij HorecaRama kiezen uit een groot aantal koffiebekers in verschillende maten en met verschillende prints. Ook bijbehorende accessoires zoals deksels voor koffiebekers en roerstaafjes of bekerhouders vindt u bij HorecaRama. Bij de afdeling disposables catering vindt u naast het assortiment koffiebekers nog allerlei andere artikelen voor uw catering of horecagelegenheid zoals wegwerpborden en bestek.

Koffiebekers

Koffiebekers in soorten en maten

De keuze uit verschillende koffiebekers van HorecaRama bestaat onder meer uit effen uitvoeringen met een inhoudsmaat van 11cl (espressobekers), 23cl of 45cl. Beschikbaar met gladde of gerimpelde wand. Daarnaast heeft u de keuze uit koffiebekers met een leuke print. Kies bijvoorbeeld voor een koffiebeker met de print van een vogel of met streepjes. Deze uitvoering van de koffiebeker is eveneens verkrijgbaar in verschillende maten. De kartonnen bekers zijn uitgevoerd met meerdere lagen zodat men de handen niet brandt. Verder ook voorzien van isolerende laag waardoor de koffie langer warm blijft.

Accessoires voor koffiebekers

Bij alle koffiebekers zijn bijpassende deksels verkrijgbaar. De deksels voor koffiebekers zijn beschikbaar in uitvoeringen met en zonder drinkgaatje. Een deksel met drinkgaatje is uitermate geschikt voor koffie drinken onderweg in de auto of in de trein. Verder vindt u in het assortiment accessoires voor koffiebekers van HorecaRama verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een kartonnen bekerhouder voor 2 of 4 bekers en een bekerhouder voor naast uw koffieapparaat waarin een groot aantal koffiebekers passen. Ook voor roerstaafjes van plastic of hout gaat u naar HorecaRama.

Koffiebekers en andere benodigdheden

Voor uw catering heeft u tal van artikelen nodig: koffiebekers maar ook verpakkingen, wegwerpartikelen en voedseletiketten. Alles wat u nodig heeft voor catering en horeca vindt u bij uw horecaspecialist HorecaRama. Catering disposables zoals koffiebekers maar ook wegwerpborden en bestek, placemats en tafellakens of cateringboxen. Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama voor uw koffiebekers en andere catering benodigdheden.