Horeca kleding accessoires

In de professionele keuken en omgeving van hotel en restaurant is de aankleding en inrichting een belangrijke factor. Ook de kleding van het personeel waaronder de kok is daarbij van belang. Zeker als de kok in een open horeca keuken werkt of het personeel aan tafel vis fileert is het dragen van geschikte horeca kleding en accessoires van groot belang. Kijk bij de afdeling horeca kleding voor stijlvolle accessoires voor uw personeel.

Horeca kleding accessoires

De horeca kleding accessoires van HorecaRama

U vindt bij HorecaRama bij de afdeling horeca kleding accessoires bijvoorbeeld serveerhandschoenen. Aan tafel serveren staat mooi én is hygiënisch als u daarbij witte handschoenen draagt. Het fileren van vis, het bijschenken van de champagne zijn zaken die u met horeca serveerhandschoenen doet. Uw gasten weten zeker dat u het voedsel niet aan zult raken met de vingers en dit wordt gewaardeerd in verband met de hygiëne. De witte serveerhandschoenen zijn beschikbaar in een uitvoering voor dames en voor heren in verschillende maten. Kijk voor de serveerhandschoenen bij de afdeling horeca kleding accessoires.

Horeca kleding accessoires: stropdassen

Uw personeel dient er tiptop uit te zien. Zeker bij feestelijke gebeurtenissen zoals een trouwerij of bij zakelijke bijeenkomsten is dit van groot belang. Bij de afdeling accessoires horeca kleding vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een stropdas. Er zijn horeca stropdassen verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor de klassieke stropdas maar ook voor een gemakkelijk clip on uitvoering. Deze stropdas hoeft niet geknoopt maar is direct klaar om te dragen. U vindt alle stropdassen waaronder ook vlinderdassen bij de afdeling accessoires horeca kleding.

Verschillende onderdelen horeca kleding en accessoires

Stem uw horeca kleding en accessoires eenvoudig op elkaar af bij HorecaRama. Alle onderdelen horeca kleding zijn in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen verkrijgbaar en daardoor prima te combineren. Kijk bijvoorbeeld naar de grote keus uit schorten, broeken en accessoires zoals de horeca chef halsdoek en combineer naar uw eigen smaak.