Glazen potjes

Voor het opbergen van allerhande artikelen staan glazen potjes leuk, ze zijn handig in het gebruik, gaan lang mee en zijn eenvoudig te reinigen. HorecaRama heeft dan ook een uitgebreid assortiment glazen potjes en potten voor het bewaren van rijst, suiker of rozijnen maar ook horeca glazen potjes die geschikt zijn voor de tafels van uw restaurant. Ook weckpotten, glazen potjes voor jam en koekpotten van glas vindt u bij HorecaRama. Voor een gebruiksvriendelijke inrichting met uitstraling van uw horecaonderneming gaat u naar HorecaRama.

Glazen potjes

De verschillende glazen potjes

De glazen potjes van HorecaRama zijn voorzien van een sluiting in de vorm van een schroefdop, beugelsluiting of van een sluiting met behulp van een rubberen ring voor het luchtdicht afsluiten van de glazen potjes. Naast horeca glazen potjes vindt u ook horeca glazen flesjes in het assortiment van HorecaRama. De uitvoering van de glazenpotjes verschilt en bestaat uit kleine en grotere potjes, brede en smalle, hoge en lage. Kijk eens naar het assortiment horeca glazen potjes van HorecaRama om ideeën op te doen voor uw hotel of restaurant.

Weckpotjes en andere glazen potjes

U vindt in het assortiment van HorecaRama tal van uitvoeringen van de horeca weckpot. Heel geschikt voor allerlei soorten voedsel dat luchtdicht moet worden bewaard. Voor zelf gemaakte jam bijvoorbeeld vindt u tal van leuke glazen potjes. De horeca glazen potten zijn ook vaatwasmachine bestendig waardoor u de potjes eenvoudig kunt reinigen en hergebruiken. Bij de afdeling keukengerei vindt u tal van mogelijkheden voor de aanschaf van horeca bakken, dozen en potten voor het bewaren van uw gerechten en voedsel. Uitermate geschikt voor gebruik in de horeca.

Glazen potjes en andere bewaarartikelen voor de horeca

Uw horeca producten netjes opbergen zodat u ruimte in de keuken houdt en uw spullen gesorteerd de opbergkast in kunnen. Kies uit het grote assortiment van HorecaRama voor al uw keukengerei bij de afdeling voedsel bakken, dozen en horeca potjes. U kunt bij HorecaRama terecht voor vleesbakken, voedselbakken, restbakken en tal van andere bakken en glazen potjes speciaal voor de horeca keuken.