Vijzel

Een vijzel is een kom of schaal waarin met een stamper droge ingrediënten in kunnen worden gekneusd of vermalen tot poeder. Ook zachte ingrediënten kunnen in een vijzel worden gekneusd en worden vermengd. Maak in een vijzel bijvoorbeeld snel en eenvoudig guacamole of pesto of stamp kruiden, noten of groenten fijn. Bij HorecaRama, uw groothandel voor hotel- en restaurantbenodigdheden, kunt u alles kopen voor de professionele keuken waaronder ook een vijzel in verschillende uitvoeringen. Kijk bij de afdeling keukengerei bij accessoires als u een vijzel nodig heeft of voor een van de vele andere handige accessoires voor de professionele horeca keuken.

Vijzel

Een vijzel van HorecaRama

Zoekt u een vijzel voor de professionele keuken dan kiest u bij HorecaRama uit verschillende modellen. De vijzel gemaakt van roestvrijstaal heeft een diameter van 13cm en is geschikt voor het fijnmalen van kruiden. Een roestvrijstalen vijzel heeft een glad oppervlak, ziet er mooi uit en neemt gegarandeerd geen luchtjes op. Een vijzel van graniet is minder glad, waardoor stampen soms iets gemakkelijker gaat. Ook een vijzel van graniet vindt u in het assortiment van HorecaRama. Overigens is het de bedoeling de stamper het werk te laten doen, en niet brute spierkracht. Eenvoudigweg rustig stampen en wrijven werkt het beste.

Accessoires voor de horeca keuken

Bij de afdeling keukengerei van HorecaRama vindt u en ruime keus snijplanken en messen, voedselbakken en pannen, in allerlei maten en uitvoeringen. Bij de afdeling accessoires op deze afdeling kiest u uit verschillende vijzels, bakspatels, blikopeners en vele andere handige extra’s voor gebruik in de professionele keuken. Zo kiest u bijvoorbeeld uit tal van verschillende zeven en vergieten of voor strooiers waar u in de vijzel gestampte kruiden in kunt bewaren. Ga voor al uw benodigdheden voor hotel en restaurant naar HorecaRama, uw horecagroothandel.