Warmhoudplaat

Een warmhoudplaat is in elk restaurant onmisbaar. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment warmhoudplaten, geschikt voor elke horeca keuken. U vindt exemplaren waarop bereide maaltijden warm kunnen worden gehouden maar ook allerlei andere mogelijkheden. Denk aan warmhoudplaten die van bovenaf worden verwarmd middels lampen of design warmhoudplaten die mogen worden gezien. De warmhoudplaten zijn gemaakt van verschillende materialen en verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen.

Warmhoudplaat

Warmhoudplaten zonder lampen

Kies bij HorecaRama uit een groot assortiment warmhoudplaten, gemaakt van verschillende materialen en in tal van uitvoeringen. Veel warmhoudplaten zijn afgestemd op GN-maten, zijn binnen zeer korte tijd op temperatuur en geschikt voor de gangbare voltage. Kies uit warmhoudplaten gemaakt van aluminium of van roestvrijstaal. Veel warmhoudplaten zijn voorzien van een glasplaat gemaakt van gehard glas. U kunt bij HorecaRama terecht voor warmhoudplaten van bekende merken zoals Bartscher en CaterChef zodat u zeker bent van professionaliteit en hoge kwaliteit.

Warmhoudplaat met lamp

Een warmhoudplaat met lamp geeft u de mogelijkheid gerechten zowel vanaf de onderzijde als de bovenzijde te verwarmen. Dit is een zeer aantrekkelijke warmhoudplaat voor het op temperatuur houden van bereide gerechten zodat u uw gasten allemaal tegelijk een warme maaltijd kunt serveren. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit tal van uitvoeringen: met een enkele of met meerdere lampen, grotere en kleinere modellen en extra mooi uitgevoerde modellen die mogen worden gezien.

Warmhoudplaten en andere warmhoudapparatuur

Bij HorecaRama kunt u bij de afdeling warmhoudapparatuur kiezen uit veel verschillende mogelijkheden voor het warmhouden van gerechten of voedsel. U vindt bij HorecaRama ook de benodigde accessoires zoals losse lampen of brandpasta. Kies uit een uitgebreid assortiment warmhoudvitrines, warmhoudkasten, rechauds of warmhoudplaten. In de warmhoudvitrines kunt u prima inzetten voor een buffet of kies voor een tafelmodel voor op de toonbank voor het warmhouden van kaasbroodjes en andere hartige versnaperingen. Warmhoudplaat nodig voor uw restaurant? Ga naar HorecaRama voor een uitgebreide en gevarieerde keuze.