Menukaarthouder

In elke horecaonderneming is een menukaarthouder nodig. Door op uw tafels een menukaarthouder te plaatsen kunnen uw gasten direct zien wat zij kunnen bestellen. U kunt er voor kiezen op de menukaarthouder alleen de dranken te vermelden en een aparte menukaart voor de gerechten aan te bieden. U kunt ook kiezen voor een menukaart waarop zowel dranken als gerechten staan vermeld. Wat u ook zoekt, bij HorecaRama vindt u de menukaarthouder die past bij uw horecabedrijf.

Menukaarthouder

De menukaarthouder van HorecaRama

Verschillende modellen van de menukaarthouder zijn gemaakt van plexiglas. Plexiglas is sterk en doorzichtig en u steekt uw menukaart eenvoudig in de menukaarthouder. Ook gemakkelijk als u uw menukaart regelmatig wilt aanpassen, u verwisselt het menu eenvoudig in de menukaarthouder. De plexiglas menukaarthouder hebben een voetje en verschillen in uitvoering en in grootte. U kunt ook kiezen voor een menukaarthouder van roestvrijstaal, in verschillende modellen.

Menukaarthouder met houten voet of design standaard

De menukaarthouder met houten voet geeft uw tafel een mooie uitstraling. U kunt kiezen uit een menukaarthouder houten voet en plexiglas om uw menu in te steken. Een variant is de menukaarthouder houten voet met daarboven een krijtbord waarop u uw gerechten kunt schrijven. Beide menukaarthouder zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zoekt u echt iets aparts kies dan voor de hoge menukaarthouder gemaakt van roestvrijstaal en met een aparte vormgeving. Verkrijgbaar in drie maten.

Menukaarthouder en andere benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles voor uw horecaonderneming zoals een menukaarthouder maar ook andere tafelartikelen: peper en zoutstelletjes, olieschenkkannetjes en broodmandjes bijvoorbeeld. Alle benodigdheden voor uw tafel waaronder een menukaarthouder zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat u altijd kunt kiezen wat past bij uw horecaonderneming en de verschillende artikelen op elkaar kunt afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een roestvrijstalen combinatie voor uw menukaarthouder, oliekan, broodmand en kandelaar.