Menukaarthouder

In elke horecaonderneming is een menukaarthouder nodig. Door op uw tafels een menukaarthouder te plaatsen kunnen uw gasten direct zien wat zij kunnen bestellen. U kunt er voor kiezen op de menukaarthouder alleen de dranken te vermelden en een aparte menukaart voor de gerechten aan te bieden. U kunt ook kiezen voor een menukaart waarop zowel dranken als gerechten staan vermeld. Wat u ook zoekt, bij HorecaRama vindt u de menukaarthouder die past bij uw horecabedrijf.

De menukaarthouder van HorecaRama

Verschillende modellen van de menukaarthouder zijn gemaakt van plexiglas. Plexiglas is sterk en doorzichtig en u steekt uw menukaart eenvoudig in de menukaarthouder. Ook gemakkelijk als u uw menukaart regelmatig wilt aanpassen, u verwisselt het menu eenvoudig in de menukaarthouder. De plexiglas menukaarthouder hebben een voetje en verschillen in uitvoering en in grootte. U kunt ook kiezen voor een menukaarthouder van roestvrijstaal, in verschillende modellen.

Menukaarthouder met houten voet of design standaard

De menukaarthouder met houten voet geeft uw tafel een mooie uitstraling. U kunt kiezen uit een menukaarthouder houten voet en plexiglas om uw menu in te steken. Een variant is de menukaarthouder houten voet met daarboven een krijtbord waarop u uw gerechten kunt schrijven. Beide menukaarthouder zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zoekt u echt iets aparts kies dan voor de hoge menukaarthouder gemaakt van roestvrijstaal en met een aparte vormgeving. Verkrijgbaar in drie maten.

Menukaarthouder en andere benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles voor uw horecaonderneming zoals een menukaarthouder maar ook andere tafelartikelen: peper en zoutstelletjes, olieschenkkannetjes en broodmandjes bijvoorbeeld. Alle benodigdheden voor uw tafel waaronder een menukaarthouder zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat u altijd kunt kiezen wat past bij uw horecaonderneming en de verschillende artikelen op elkaar kunt afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een roestvrijstalen combinatie voor uw menukaarthouder, oliekan, broodmand en kandelaar.

Lees meer
Menukaarthouder