Foster EcoPro G3 koel- en vrieskasten

Bekijk hier de verschillende professionele Foster EcoPro Koel- en vrieskasten. Deze kasten staan garant voor uiterst betrouwbare prestaties en geven u het beste van twee werelden; enorme koelcapaciteit in combinatie met een laag energieverbruik! De nieuwste en derde generatie van de EcoPro (de G3), staat voor betrouwbaarheid, energiebesparing, voedselveiligheid en hygiëne. Op deze pagina ziet u de verschillende Foster EcoPro G3 koel- en vrieskasten.

Foster EcoPro G3 koel- en vrieskasten

De Foster EcoPro G3 Koel- en Vrieskasten

De koel- en vrieskasten uit de Foster EcoPro G3 serie staan garant voor langdurige topprestaties dankzij een aantal innovatieve ontwikkelingen. Met deze apparaten heeft u onder andere:

- Enorme opslagcapaciteit: De kasten zijn zeer strak afgewerkt waardoor de ruimtes optimaal worden benut. Daarnaast worden er bij de enkeldeurs modellen standaard 4 stevige rekken meegeleverd.

- De nieuwe +StayClear condensor vereist weinig onderhoud en zorgt voor ongelofelijke efficiency en betrouwbare prestaties van alle G3 modellen.

- Het Foster Shield beschermd u tegen de gevaren van onveilige voedsel-opslag dankzij de geavanceerde temperatuur-regeling en het hygiënische ontwerp.

- De kasten zijn gemaakt van RVS type 304; de hoogste standaard in het roestvrij staal. In combinatie met Fosters unieke polijst afwerking zijn de meest belaste touchpoints in de keuken optimaal afgewerkt.