Vetafscheider

Elk bedrijf dat voedsel verwerkt moet volgens de wet een voorziening hebben die het afvalwater van vet ontdoet, voordat het op het riool wordt geloosd. Een afvalscheider voor de horeca biedt hier uitkomst. HorecaRama heeft verschillende vetafscheiders in het assortiment zodat u aan uw wettelijke verplichtingen op het gebied van vetafscheiding kunt voldoen. Vet kan het riool onnodig belasten en bij hevige regenbuien kan vet ook in het oppervlaktewater terecht komen. Met een vetafscheider voorkomt u dat ongewenste stoffen in het rioolstelsel komen en het riool aantasten.

Vetafscheider HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende vetafscheiders voor montage onder de wasbak of spoeltafel. Er is een vetafscheider die 27 liter water per minuut verwerkt maar ook een vetafscheider die maar liefst 36 liter per minuut verwerkt. U ziet op de website per artikel exact de specificaties vermeld. Daarnaast kunt u in de webshop ook een verbindingsstuk aanschaffen dat op beide modellen past. De van roestvrijstaal gemaakte vetafscheiders vindt u bij de afdeling “roestvrijstaal” op welke afdeling u nog veel meer nuttige en onmisbare producten van roestvrijstaal vindt geschikt voor professioneel gebruik. Kijk eens rond in de webshop en neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze producten.

Afdeling roestvrijstaal van HorecaRama

De afdeling roestvrijstaal is bij HorecaRama zeer compleet en bestaat uit artikelen waarmee u uw professionele horecakeuken kunt inrichten. Denk aan een aan- en afvoertafel, een doorgeefluik of een spoeltafel. Er is altijd een ruime keuze uit verschillende modellen. Een vetafscheider, een etagère voor het tentoonstellen van uw gerechten of het warmhouden ervan, kasten en planken gemaakt van roestvrijstaal en nog veel meer. Met de producten bij de afdeling roestvrijstaal kunt u uw keuken volledig naar wens inrichten waarbij geen hoekje onbenut hoeft te blijven.

Lees meer