Frietsnijder professioneel horeca

Wilt u een sterke en hoogwaardige professionele frietsnijder kopen, kijk hier dan zeker even verder. In ons ruime assortiment vindt u de beste frietsnijder voor in uw horeca keuken. Bij HorecaRama geniet u van de beste service, een ruim assortiment en laagste prijs garantie.

Zelfgemaakte friet wordt door gasten altijd zeer gewaardeerd. Voor het snel en efficiënt snijden van frites heeft u een frietsnijder voor professioneel gebruik nodig. Op deze pagina vindt u alles om letterlijk in een handomdraai de lekkerste frietjes te serveren. Wij hebben RVS patatsnijders met hendel maar ook voor een elektrische frietsnijder bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Dus of u nu dikke of dunne friet wilt serveren, bij HorecaRama vindt u altijd een frietsnijder voor professioneel gebruik die het beste in uw horeca keuken past!  

Professionele frietsnijders bij HorecaRama

Omdat er veel druk wordt uitgeoefend op de fritessnijder is het belangrijk dat deze altijd stabiel staat op het werkblad. Er zijn ook patatsnijder tafelmodellen met zuignappen voor extra stabiliteit verkrijgbaar. Afhankelijk van de inrichting van uw horeca keuken hebben wij altijd wel een horeca fritessnijder die bij u past. We hebben zelfs een handige frietsnijder in plaats besparend wandmodel en ook frietsnijders voor grote aardappelen, dus u kunt bij ons letterlijk alle kanten op.

Naast een frietsnijder van RVS hebben we ook een zwaarder model van gietaluminium incl. bevestigingsklemmen en draaischijf. Met deze frietmachine kunt u ook groente snijden, zoals bijvoorbeeld wortels. Wij hebben ook frietsnijders van verchroomd staal. Uiteraard hebben wij ook andere snijmachines in ons assortiment zoalsonze horeca groentesnijders.

Welke professionele frietsnijder past bij mij?

Wat voor soort frietmachine het beste bij u en uw horeca keuken past is afhankelijk van uw wensen en de benodigde capaciteit. Voordat u een professionele patatsnijder gaat aanschaffen voor in uw horeca zaak is het handig om te weten wat voor friet u wilt uitserveren. Hier een overzicht van de verschillende frietdiktes.

  • < 5 mm– Hele dunne friet die we vooral kennen onder de noemer steppegras of als strofriet.
  • 6 – 7 mm– Friet zoals die wordt aangetroffen in fastfoodketens.
  • 8 – 9 mmNormale dunne friet, iets dikker dan de frietjes in fastfoodketens.
  • 10 – 11 mm– Meest gangbare Nederlandse friet. Vaak genoemd als favoriet.
  • 12 – 15 mm– Dikke friet, ook wel bekend als Vlaamse friet (voor Belgische frieten wordt vaak 12 x 12 mm gebruikt).

Uitgaande van een gemiddelde tot grote aardappel, kunt u per aardappel met het volgende aantal frietjes rekenen:

Indien u gaat voor 8 x 8 mm 49 frites, bij 10 x 10 mm ca. 36 frites en bij Vlaamse friet van 12 x 12 mm ongeveer 25 frites.

Professionele frietsnijders en andere horeca apparatuur

Naast een patatsnijder heeft u natuurlijk nog allerlei andere frituur accessoires nodig. Wij hebben een ruim assortiment aan horeca apparatuur en al het andere horecamateriaal dat u verder nog in uw horeca keuken nodig heeft. Dus ook voor een andere frituur accessoires zoals een horeca friteuse, frituurscheppen en dergelijke, zit u hier goed. Zo ook voor de beste service, het HorecaRama team staat klaar om het beste uit uw horeca gelegenheid te halen. 

Lees meer