Horeca theedoek

In de horeca zijn verschillende soorten doeken nodig: om vloeren, het aanrecht of andere oppervlakken mee te reinigen, om spoelwerk te drogen maar ook koksdoeken en doeken die u kunt gebruiken bij het serveren. Kijk naar het uitgebreide aanbod horeca doeken van HorecaRama om alle benodigdheden op het gebied van schoonmaak, afdrogen en serveren aan te schaffen. Zowel de kwaliteit als de uitstraling van de theedoeken is belangrijk bij de keuze die u maakt.

Horeca theedoek

De theedoeken van HorecaRama

Hand- en theedoeken vindt u in verschillende kleurstellingen. De kleuren rood, blauw en groen worden veel gezien in de horecakeuken en daarbuiten en u vindt dan ook verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van zowel droogdoeken als handdoeken in deze kleurstellingen, voorzien van een blokpatroon. Deze doeken drogen bijzonder goed, zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer geschikt voor gebruik in de professionele keuken. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor de aanschaf van een koksdoek, gemaakt van zwaar katoen.

Theedoeken voor drogen en doeken voor schoonmaak en dweilen in horecaruimten

De werkdoek van HorecaRama is gemaakt van zwaar katoen en neemt gemakkelijk vocht op. Ook de dweil is gemaakt van katoen, neem gemakkelijk veel vocht op en beide horecadoeken kunt u wassen op hoge temperaturen zodat u hygiënisch te werk kunt gaan. Kijk bij de afdeling horeca theedoeken voor de aanschaf van hoge kwaliteit schoonmaakdoeken.

Passeerdoek, diendoek, theedoek en andere benodigdheden

U kunt bij HorecaRama alle theedoeken en andere doeken aanschaffen die u nodig heeft. Naast hand- en theedoeken ook een passeerdoek gemaakt van katoen en een diendoek gemaakt van halflinnen. Kijk naar het ruime assortiment benodigdheden van HorecaRama voor de aanschaf van al uw horeca artikelen waaronder alles voor de volledige inrichting van uw keuken waaronder schoonmaakdoeken en andere schoonmaakartikelen zoals een centerfeed dispenser of stofzuiger.