Blinispannen

Blinis zijn kleine luchtige pannenkoekjes die kunnen worden geserveerd met zoet of met hartig beleg en kunnen worden bereid met behulp van een speciale blinispan. Blinis met zalm en room, blinis met aardbeien en slagroom of blinis als sandwich belegd met allerlei verschillende soorten beleg. Voor het maken van blinis heeft u een professionele blinispan nodig. Bij HorecaRama vindt u blinispannen in verschillende uitvoeringen binnen het totale assortiment van horeca pannen.

Blinispannen

De blinispannen van HorecaRama

Blinispannen worden gemaakt van plaatstaal. Plaatstaal staat bekend als een harde, slijtvaste en krasvaste pan. Bij HorecaRama zijn blinispannen in verschillende grootte beschikbaar en de pannen zijn voorzien van een teflon anti-aanbaklaag. De meeste blinispannen zijn voorzien van een ophangoog aan de handgreep zodat u de pan gemakkelijk kunt ophangen. Een andere mogelijke keuze is een blinispan gemaakt van plaatstaal met 3 vakken voor het bereiden van meerdere blinis tegelijk. De vakken hebben een diameter van 10cm en deze blinispan is geschikt voor alle hittebronnen.

Blinispannen en andere professionele pannen

Voor het bereiden van al uw gerechten vindt u de geschikte professionele pannen bij HorecaRama. Blinispannen maar ook een grote keuze uit kookpannen en koekenpannen, in verschillende grootte en voor alle hittebronnen. Naast bijzondere pannen zoals blinispannen vindt u snelkookpannen, mosselpannen en paellapannen. Ook voor poffertjespannen gaat u naar HorecaRama. U kunt uw professionele keuken volledig inrichten met de producten van HorecaRama, van blinispan tot steelpan en verschillende vispannen.

Blinispannen en andere keukenbenodigdheden

Behalve blinispannen en andere professionele pannen heeft u tal van keukenaccessoires nodig voor de professionele keuken. Pannenlikkers en pannendeksels maar ook een vergiet, peper en zoutstel of een aardappelschilmachine. Alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw professionele keuken vindt u bij uw horecaspecialist, HorecaRama. Van blinispan tot een volledige pannenset en tal van professionele accessoires.