Horeca magnetron

Voor de aanschaf van een magnetron die geschikt is voor professioneel gebruik in de horeca vindt u een uitgebreid assortiment horeca magnetrons bij HorecaRama. Een grote magnetron voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden of een kleinere magnetron voor af en toe. Welke horeca doeleinden u ook heeft, een geschikte magnetron vindt u bij HorecaRama. Ook voor ovens en accessoires vindt u bij HorecaRama een groot aanbod. Kijk bij de afdeling magnetrons en ovens om een keuze te maken.

Verschillende horeca magnetrons

Een magnetron is bij uitstek geschikt voor het snel opwarmen van gerechten of voor het ontdooien van bevroren voedsel. In horecagelegenheden is een magnetron dan ook een veelgebruikt apparaat. Gebruikt u maar af en toe een magnetron, dan ligt de keuze voor een kleinere magnetron voor de hand. Bij HorecaRama vindt u tal van mogelijkheden voor de aanschaf van een kleinere horeca magnetron. Kijk bijvoorbeeld eens naar de horeca magnetron gemaakt van roestvrijstaal en met een inhoud van 17 liter. Deze magnetron heeft ook een grillstand en is voorzien van glazen draaiplateau en tijdklok.

Grote magnetrons voor in de horeca

Wilt u dagelijks gebruik maken van een horeca magnetron of in een keer grote hoeveelheden voedsel verwarmen of ontdooien, dan ligt de keuze voor een grotere horeca magnetron voor de hand. Veel magnetrons hebben extra functies of kunnen worden geprogrammeerd. Een voorbeeld van een grote professionele magnetron heeft een vermogen van 2100 watt en is uitgerust met wel 100 programma’s. Voorzien van alarmsignaal, uitneembare filters en dubbele tijdklok. Dergelijke horeca magnetrons worden geleverd in de standaard GN-maten.

Magnetrons en horeca benodigdheden

Voor alle benodigdheden voor uw horeca keuken gaat u naar HorecaRama. Een groot assortiment magnetrons en ovens, maar ook een brede keus uit horeca accessoires. U kunt bij HorecaRama terecht voor ovenschalen en magnetronschalen, veiligheidshandschoenen en alles wat u verder nodig heeft voor uw horeca onderneming.

Lees meer