Koelwerkbank

Een goede koelwerkbank is onmisbaar in uw horecaonderneming en biedt naast extra werkruimte ook optimale koeling voor uw producten. U kunt er dus alles voor uw gerechten op voorbereiden met de gekoelde producten binnen handbereik of na het voorbereiden de maaltijden juist direct gekoeld opslaan. Enorm praktisch en efficiënt dus. Het bovenblad kan als ruimte om te snijden worden gebruikt maar is ook ideaal om ander horeca keukenapparatuur bovenop te plaatsen. Zo kunt u op de koelwerkbank bijvoorbeeld nog een opzetkoelvitrineplaatsen. Vooral in een wat kleinere horeca keuken is een koelwerkbank ideaal. Iets om bij de horeca inrichting over na te denken, is het feit dat een verrijdbare koelwerkbank nog meer flexibiliteit biedt en u in staat stelt om de werktafel inclusief uw gekoelde producten naar believen te verplaatsen.

Koelwerkbanken met wielen, laden en of deuren

HorecaRama biedt een enorm ruim assortiment aan werkbanken, op deze pagina treft u onze verschillende koelwerkbanken aan, variërend in grootte en uitvoering. Wij hebben koelwerkbanken met lades en deuren. De koelwerkbanken voor de horeca hebben tot maximaal 6 laden en tot wel 5 deuren. Een koelwerkbank met een combinatie van deuren en lades is dus ook mogelijk, de samenstelling daarvan kan op aanvraag worden aangepast indien u behoefte heeft aan laden in plaats van deuren. U vindt bij HorecaRama ook allerlei accessoires voor uw koelwerkbank zoals bijpassende garneerunits en bardispensers.

Voorbeelden van koelwerkbanken

Ons aanbod aan koelwerkbanken is enorm ruim. We hebben een 1 deurs koelwerkbanken maar ook 2 deurs, 3 deurs en zelfs 4 deurs modellen. Ook hebben we een koelwerkbank met tot wel 6 laden en ook een koelwerkbank zonder rubbers, of juist met natuurlijk, indien gewenst. Wij hebben ook koelwerkbanken met geleiders voor GN bakken, geventileerde koeling en automatische ontdooiing. Een goed voorbeeld van een grote degelijke koelwerkbank is een koelwerkbank van Bartscher. Dit zijn hoogwaardige koelwerkbanken die gemaakt zijn van roestvrijstaal. De verschillende uitvoeringen zijn beschikbaar met deuren, laden, en combinaties hiervan. Allemaal gemaakt voor duurzaam en professioneel gebruik!

Koelwerkbanken en andere horecakoeling

Voor al uw horeca apparatuur kunt u dus terecht bij HorecaRama, uw horecaspecialist.
U kunt kiezen voor een vaste koelwerkbank of voor een koelwerkbank op wielen, zodat alles in uw horeca keuken op rolletjes loopt! Wij bieden alles voor het inrichten van uw horeca keuken en nog veel meer.
Ook voor saladettes, wijnklimaatkasten en alle andere horeca accessoires kunt u bij ons terecht. Voor uw koelwerkbank en verdere horeca inrichting zit je hier dus goed!

Lees meer